Berkley DEX Ripper 7S – miscari perfecte pe orizontala

Berkley DEX Ripper 7S – miscari perfecte pe orizontala

 

Printre cele mai reusite naluci americane apartin clar celor de la Berkley, companie care de peste 8 decenii are un cuvant de spus in domeniu. Si una dintre nalucile care nu numai ca arata bine, dar are si eficienta este DEX Ripper, un vobler crank fara barbeta.

 

Berkley DEX Ripper este un vobler sinking fara barbeta (lipless), are o forma oarecum aerodinamica si este confectionat dintr-un plastic rezistent. In interiorul corpului au fost introduse cateva bile pentru o atractivitate in plus, bile ce ofera in timpul recuperarii un zgomot ce atrage rapitorii. Important de retinut este ca Dex Ripper, in timpul recuperarii, se pozitioneaza mai totul timpul pe linia orizontala, ceea ce face sa aiba un comportament natural. 

Berkley DEX Ripper este usor de pescuit, fie ca il jucati din varful lansetei (smuciturile sunt cele recomandate), ca il pescuiti liniar sau il plimbati printre structuri. Naluca este realizata in doua dimensiuni, ambele putand fi lansate la distante mari. Varianta de 5 cm cantareste 9,8 grame, este armata cu doua ancore nr 14 (Berkley Fusion 19, culoare black nickel), iar actiunea este intre 1 si 3 metri. Varianta de 7 cm cantareste 17,1 grame, este armata cu doua ancore nr 8 (Berkley Fusion 19, culoare black nickel), iar actiunea sa este intre 1,5 si 3 metri. 

Ambele variante au o gama de 8 culori sau combinatii de culori, toate bine finisate si cu ochi 3D. Berkley DEX Ripper este una dintre cele mai reusite naluci de gen din ultimii ani, pe care cei de la Berkley le ofera pescarilor, un vobler ce se preteaza in apele noastre, un vobler ce are ca target in apele noastre salaul, bibanul si stiuca. 

Pentru achizitia Berkley DEX Ripper va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Berkley AICI