Berkley Beat'n Paddle Frog – o broasca in format HD

Berkley Beat'n Paddle Frog – o broasca in format HD

 

In zona de naluci topwater, mai ales pe lacurile pline de vegetatie, broasca este una dintre alegerile prioritare atunci cand pescuiti la stiuca. Pe piata sunt foarte multe modele, diferite dimensiuni fabricate de mai toate companiile ce fabrica naluci. Insa, una dintre cele mai spectaculoase modele este Powerbait Beat'n Paddle Frog, fabricata de catre renumita companie americana Berkley. 

 

Este o broasca versatila, ce poate fi pescuita cu multe tehnici, iar perioada de vara - toamna este cea mai prolifica. Din punct de vedere constructiv, Powerbait Beat'n Paddle Frog are un format minimalist, dar realist in cele din urma si are cateva caracteristici ce ii dau un plus de valoare. Este construita dintr-o combinatie de plastice moi, avand terminatiile picioarelor in forma de paleta. Aceasta constructie face ca broasca, in timpul recuperarii, sa produca un zgomot tentant pentru stiuci si sa aiba miscari cu batai ritmice din ambele picioare. 

Powerbait Beat'n Paddle Frog este construita in varianta de 9 si 10 cm, beneficiaza de ochi realisti, iar armarea ei se poate atat cu carlig simplu, cat si cu ancora dubla special pentru broaste. Din punct de vedere colorostic, paleta de culori este mai mult decat suficienta ba mai mult, unele au o pelicula HD Tru Color. Pe de alta parte, si aceasta naluca este impregnata cu formula Powerbait (patent Berkley), formula care ofera nalucii o aroma si un miros ce face ca pestii sa o tina in gura de 18 ori mai mult fata de o naluca normala. 


Tragand o linie, Powerbait Beat'n Paddle Frog este tipul de naluca ce nu trebuie sa lipseasca din trusa unui pescar de stiuca, pentru ca este si o naluca durabila, rezistenta la dintii stiucii putand fi utilizata de mai multe ori dupa fiecare captura. Atractia nalucii consta si in combinatiile de culori aplicate, cu doua versiuni diferite pe spate si pe fata, iar faptul ca fiecare pachet contine 5 naluci este inca un mic avantaj, pentru ca tot timpul veti avea ceva de rezerva. 

 

 

Pentru achizitia Berkley Powerbait Beat'n Paddle Frog va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Berkley AICI