Bassday Tono – un topwater distractiv

Bassday Tono – un topwater distractiv

 

Se stie ca japonezii au mereu imaginatie atunci cand isi pun in cap sa scoata pe piata noi naluci si printre ultimele naluci topwater care au atras atentia se numara si Tono, un concept al firmei Bassday. Unii spun ca este o broasca altii considera ca aduce cu un soricel, cert este insa ca aceasta naluca este dotata corespunzator pentru a iesi imediat in evidenta. 

 

 

Tono a fost conceput pentru a atrage rapitorii la suprafata si are multe atuuri pentru a-si indeplini sarcinile. In partea din fata este atasata o barbeta de plastic in forma de cupa, pozitionata in forma orizontala, totul fiind supradimensionat. In partea din spate i-a fost atasata o paleta metalica, care ofera flash-uri vizuale, dar si un sunet de atractie. In timpul recuperarii, cupa de plastic dizloca o cantitate mare de apa, ce provoaca si sunete care se propaga rapid in apa. Pe de alta parte, puteti scoate paleta metalica din spate si atunci voblerul va avea miscari si mai atragatoare. 

 

Tono este un vobler usor de pescuit. In timpul recuperarii are batai ample pe laterale si, cu zgomotele produse atat de cupa din fata, cat si paletei, este imposibil sa nu atraga rapitorii. Este o naluca ce se preteaza pentru ape calde cu vegetatie, atunci cand rapitorii ataca la suprafata, iar printre clienti se numara stiuca, somnul si avatul chiar daca ea a fost proiectata in special pentru bass. 

 

Bassday Tono este realizat in dimensiunea de 40 mm, cantareste 10 grame, are atasati ochi 3D, o ancora debarbetata numarul 4, iar inelele folosite sunt dispuse astfel - numarul 3 la ancora si numarul 2 la paleta metalica. Tono are o gama destul de variata de culori, totul fiind produs in Japonia. 

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Bassday AICI