Bassday ORC Range Vib 55ES – cu dedicatie pentru pastrav

Bassday ORC Range Vib 55ES – cu dedicatie pentru pastrav

 

Japonezii de la Bassday au realizat special pentru pescarii de pastrav modelul ORC Range Vib, unul despre care se spune ca are ceva in plus fata de orice vobler dedicat acestei specii de rapitori. Adevarat, mai toate firmele incearca sa-si convinga clientii ca ofera cele mai bune produse, la fel si Bassday. E greu de spus care este varianta castigatoare, dar japonezii au totusi un mic avantaj fata de competitori. Astfel, ORC Range Vib, varianta de 55 mm, este tipul de vobler rattling, ce ofera vibratii fine si care se preteaza pescuitului la pastrav atat pe lacuri, cat si pe rauri. 

Are o forma aerodinamica, corpul este aplatizat (aproape de formatul unei cicade), ceea ce face ca actiunea sa fie ceva mai deosebita. De asemenea, forma ajuta la aruncari precise, dar si la distanta, iar pescuitul acestei nalucii este simplu si eficace. Are lungimea de 55 mm si cantareste 10 grame, este armat cu doua ancore numarul 8, puse pe inele despicate numarul 2. 

Interesant este si faptul ca ancorele sunt vopsite in negru, un plus de camuflaj la pastrav. In rest, naluca are toate ingredientele unui produs de calitate - corp solid din ABS, ochi 3D, folie reflectorizanta pe intregul corp si este realizat intr-o gama variata de culori, toate destinate exclusiv pastravului. Insa, cred ca aceasta naluca poate fi incercata si la o partida de salau sau biban si s-ar putea sa aveti surprize placute. 

Pentru achizitia Bassday ORC Range Vib 55ES va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Bassday AICI