Angry Lures – noi plastice extrem de realiste

Angry Lures – noi plastice extrem de realiste

 

Despre produsele companiei Angry Lures merita sa aflati mai des, pentru ca, periodic, polonezii propun tot felul de plastice, care de care mai realiste. Trei dintre cele care merita a fi folosite si de voi intra acum in calcul si anume - o rosioara, un ghibort si o stiuca.

Angry Lures Roach este o imitatie de rosioara, una dintre cele mai realiste existente pe piata la nivel mondial. Este realizata dintr-un material plastic moale, flexibil, dar in acelasi timp si destul de rezistent. Din punct de vedere vizual, naluca are parte de toate detaliile unui peshte real - aripioare, operculi, inclusiv ochi 3D. Aceasta rosioara se gaseste in mai multe dimensiuni astfel, aveti varianta de 9 cm (6,5g), 12,5 cm (23 g) si 22 cm (87g), toate intr-o varietate onorabila de culori. 

 

Un ghibort nu este de vazut la tot pasul asa ca varianta celor de la Angry Lures este chiar una de luat in seama. Beneficiaza de aceiasi calitate a plasticului, ofera multe detalii bine conturate, inclusiv o paleta supra dimensionata plus ochi 3D. Este numita Ruffe, o naluca ce este oferita in varianta de 10 cm (11 grame). 

Si una dintre nalucile ce ies imediat in evidenta este varianta stilizata a stiucii, care este propusa de Angry Lures intr-un format bine pus la punct. Este o copie aproape perfecta a unei stiuci reale, adevarat, la o dimensiune redusa. Matrita acestei naluci a scos la suprafata o stiuca ce sigur va fi de atractie pentru stiucile mai mari, dar cele adevarate, asa ca merita sa le incercati si pe apele noastre mai ales ca aveti la dispozitie trei dimensiuni diferite - 10 cm (6g), 19 cm (42g) si 25 cm (82g). Atentie insa. Produsele fiind realizate manual, ele pot avea mici deosebiri in ce priveste nunanta culorilor. 

 

Tragand o linie, Angry Lures a ramas o companie ce ofera in continuare produse de calitate, lucrate manual. Polonezii au in portofoliu o gama destul de variata, dedicata tuturor pestilor rapitori din apele dulci, iar fiecare model este, cumva, unic.

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Angry Lures AICI