Accesorii pentru sezonul 2022 marca RTB (Refuse to Blank)

Accesorii pentru sezonul 2022 marca RTB (Refuse to Blank)

 

Pentru sezonul 2022, firma RTB (Refuse To Blank) va propune o alta serie de accesorii utile oricarei partide pescuit. A fost lansata o gama diversa, cu accesorii pe care le puteti folosi nu numai la pescuitul rapitorilor, ci si la crap, stationar sau feeder si notati acum cateva dintre noile produse pe care le puteti achizitiona inca de saptamana aceasta.

Neoprene Rod Straps - pe scurt, banda de neopren pentru prinderea lansetelor. Este un accesoriu extrem de util pentru cei care folosesc lansete din doua sau mai multe bucati, dar sunt de folosit si atunci cand aveti la voi mai multe lansete dintr-o singura bucata. Noul model are lungimea de 24 cm si latimea de 3,5 cm, este realizat din neopren si are inchiderea de tip velcro. Banda este marcata cu logo-ul Rtb, este realizata in doua tipuri de culori - albastru si negru si se vinde la bucata. 

 

 

Pentru achizitia Neoprene Rod Straps va recomandam sa incercati AICI 


Puteti nota si foarfeca destinata taierii firelor textile, Mini Braid Scissors, normal, una care este la fel de eficienta si la firele mono sau fluorocarbon. Are o dimensiune mica (10 cm), este fabricata din otel inoxidabil, manerul este din plastic, iar in partea de sus a manerului este atasat un inel de prindere, care va ajuta sa atasati foarfeca la vesta, de exemplu. 

 

 

 

 

Pentru achizitia Mini Braid Scissors va recomandam sa incercati AICI 

 

Un cleste extrem de util este si modelul Hi-Carbon Rubber Handle Plier. Este tipul de cleste pe care il puteti folosi pentru mai multe actiuni. Este prevazut in varf cu un mic cioc pentru deschiderea inelelor despicate, are un lacas pentru sertizat bride, iar pe lateral se gaseste o lama confectionata din carbura de tungsten ce va ajuta sa taiati fara nicio problema toate tipurile de fire (mono, textile, fluorocarbon). Il puteti folosi si la scoaterea carligelor din gura pestelui, dar si pentru a indrepta carligele in caz de indoire. Este confectionat din inox si are o greutate redusa, care se datoreaza zonelor goale ce se gasesc pe manere. Manerele sunt confectionate din cauciuc, avand pe laterale striatii, care ajuta la o aderenta mai mare. Intreg finisajul este de culoare neagra, iar clestele are dimensiunea de 19 cm. Notati ca el vine intr-o husa, care are sistem velcro de inchidere si, de asemenea, husa are un orificiu pentru a va da posibilitatea sa o atasati la curea. 

 

 

 

 

Pentru achizitia Hi-Carbon Rubber Handle Plier va recomandam sa incercati AICI 

Si nu in ultimul rand, luati in calcul si un accesoriu indispensabil atunci cand pescuiti de pe mal mai ales in zonele de munte. Purtarea minciogului in partea din spate a vestei necesita si un magnet puternic. Ei bine, Strong Magnetic Clip and Ring este exact ce va trebuie. Sistemul de prindere este fabricat din aluminiu si otel inoxidabil, iar forta magnetului este de pana la 4 kg. Sistemul de prindere este usor de folosit si ofera siguranta accesoriilor pe care le veti atasa. Pe langa sustinerea minciogului, puteti folosi acest magnet si pentru a tine in siguranta alte acesorii precum foarfeca, cleste, penseta etc. 

 

 

Pentru achizitia Strong Magnetic Clip and Ring va recomandam sa incercati AICI 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele RTB (Refuse To Blank) AICI