Accesorii diverse marca SMITH

Accesorii diverse marca SMITH

 

Pe langa echipamentul clasic, accesoriile joaca si ele un rol esential si ar trebui sa fie si ele de calitate. Si, ca sa fim siguri ca totul este in ordine, notati cateva dintre accesoriile utile pentru pescutul rapitorilor propuse de catre firma japoneza Smith.

Simple Opener face parte din gama Glossa si este un cascator realizat dintr-o sarma solida, cu ajutorul caruia puteti extrage naluca din gura pestelui simplu si eficace. Partea care intra in gura pestelui este acoperita cu tuburi de cauciuc, pentru a feri pestele de ranire accidentala. Este foarte usor de folosit si se preteaza mai ales stiucii sau salaului. Are lungimea de 16 cm si cantareste in jur de 30 de grame.

Pentru achizitia Smith Simple Opener va recomandam sa incercati AICI

Neomag Hook Keeper este un alt accesoriu util, mai ales celor care pescuiesc pe rauri sau lacuri, dar care se afla permanent in miscare. Este un dispozitiv magnetic ce se ataseaza usor de lanseta, dar blank-ul trebuie sa aiba un diametru de maxim 1,3 cm. Magnetul este din neodim, este destul de puternic si puteti atasa de el naluci ce cantaresc maxim 30 de grame. Un mic neajuns este ca la socuri mai puternice naluca se poate desprinde, dar, per total, este un sistem de prindere a nalucii mult mai simplu si care pe de alta parte, va fereste de zgarierea inelelor.

Pentru achizitia Smith Neomag Hook Keeper va recomandam sa incercati AICI

Setul de accesorii este completat de agrafele simple si de cele cu vartej produse tot de catre compania Smith, agrafe realizate in diferite dimensiuni si realizate din otel inoxidabil. Toate sunt din gama SP, sunt rezistente si destinate atat pestilor mici, cat si celor mari. SP Snap este o agrafa simpla realizata in sapte dimensiuni, de la numarul 000 pana la numarul 4. Numarul 000 are o rezistenta pentru 7 kg, 00 - 9 kg, 0 - 11 kg, 1 - 14 kg, 2 - 21 kg, 3 - 28 kg si 4 - 35 kg. SP Snap Swivel este varianta de agrafa cu vartej si are aceleasi caracteristici tehnice precum cele fara vartej. Sunt solide, usor de deschis si inchis, rezistente la rugina si intra in categoria Made in Japan.

Pentru achizitia Smith SP Snap Swivel va recomandam sa incercati AICI

Pentru achizitia Smith SP Snap va recomandam sa incercati AICI