Abu Garcia Svartzonker McTracer  –  un glider pentru stiuci de vis

Abu Garcia Svartzonker McTracer – un glider pentru stiuci de vis

 

Cine este pescar de stiuca stie ca trebuie sa aiba cel putin un glider in cutia sa cu naluci. Acest tip de vobler este mai mereu un atuu in timpul unei partide, iar un model pe care e bine si chiar obligatoriu sa-l aveti in vedere este Svartzonker McTracer, fabricat de catre celebra companie Abu Garcia. 

 

Svartzonker McTracer este un glider intrat in 2022 pe piata si deja are multi adepti la nivel mondial. Are o forma clasica, aerodinamica, usor aplatizata pe laterale si este realizat dintr-un plastic de tip ABS. Astfel, naluca este extrem de rezistenta si face fata si celor mai agresive stiuci. Pe langa calitatile tehnice, arata si bine. Are ochi, branhii si aripioare (toate in varianta 3D), patern cu solzi etc.

Combinatiile de culori sunt excelente la fel si retineti ca naluca este pictata manual. Este un glider de tip slow sinking, care, asa cum reiese din denumire, se scufunda lent si are o evolutie intre 0,5 si 1,5 metri. 

Svartzonker McTracer este echipat cu doua ancore Berkley Fusion19TM, produce in timpul recuperarii zgomote puternice si este de gasit in doua dimensiuni - 12,5 cm (69 grame) si 16,5 cm (150 grame). Este bine de stiut ca este una dintre nalucile usor de pescuit, care se misca in forma de S la o recuperare constanta, dar care face o figura frumoasa si in varianta recuperarii agresive cu jerkuiri. Producatorul recomanda sa pescuiti acest model cu echipament medium sau heavy, pentru o echilibrare si o siguranta perfecta. 

 

Pentru achizitia Abu Garcia Svartzonker McTracer va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Abu Garcia AICI