Abu Garcia Svartzonker McMio – o legenda printre stiuci

Abu Garcia Svartzonker McMio – o legenda printre stiuci

 

Se spune ca suedezii au fost primii care au pus pe piata naluca de tip McMio, care acum a fost imbunatatita cu ajutorul lui Claes "Svartzonker" Claesson, nimeni altul decat creatorul nalucilor Svartzonker. Impreuna cu Abu Garcia a fost creat McMio, un jerkbait destinat pescuitului la stiuca.

McMio are corpul unui slider si o coada soft supradimensionata. Corpul este realizat dintr-un plastic dur de tip ABS, iar coada, cu forma de grub, este legata de corp cu ajutorul unui inel despicat. Astfel, aveti posibilitatea sa schimbati coada, fie ca doriti alta culoare, fie ca ea a fost deteriorata in lupta cu rapitorii. Corpul este pictat manual si lacuit cu un produs al unei cunoscute firme suedeze numita C&W, lac care este rezistent la socuri, dar si la razele UV.

Naluca este de tip "slow sinking" adica, se scufunda incet, avand evolutia intre 0,5 si 2 metri. In timpul recuperarii cu o viteza redusa, coada are batai fine, iar printre cele mai bune tehnici pe care le puteti folosi este sa recuperarea si stopuri periodice. Este realizata in doua versiuni - 14 cm (corp plus coada) cu greutatea de 21 grame si 18 cm, cu greutatea de 54 grame. Ambele versiuni sunt scoase in 8 game de culori, totul fiind pictat manual si ofera un efect vizual 3D. Naluca este armata cu o ancora Berkley Fusion19, are ochi 3D si nu contine plumb.

McMio are ca destinatie stiuca, dar si exemplarele mai mari de biban si poate fi pescuit pe tot parcursul anului. Este una dintre cele mai bine cotate naluci in zona scandinava asa ca, oricare pescar de stiuca merita sa-l incerce macar o data.

Pentru achizitia Abu Garcia Svartzonker McMio va recomandam sa incercati AICI