ABU GARCIA Revo Rocket – o mulineta aproape de top

ABU GARCIA Revo Rocket – o mulineta aproape de top

 

Una dintre cele mai apreciate modele de mulinete din zona de spinning oferite de catre Abu Garcia este Revo Rocket, care dupa ani de zile a primit, recent, un upgrade destul de consistent.

In primul rand, notati ca noul Revo Rocket beneficiaza de un corp asimetric de tip X-Craftic dintr-un aliaj special combinat cu elemente de aluminiu, care face ca mulineta sa fie mai usoara si mai compacta. Un alt lucru de semnalat este ca mulineta a fost dotata cu noul sistem AMG2, un patent Abu Garcia, ce asigura o miscare fluida a angrenajelor. Acest sistem este de 17% mai mare decat precedenta varianta, ceea ce face ca mulineta sa aiba o forta in plus.

Si ca totul sa fie si mai atractiv, cei de la Abu au implementat un raport de recuperare ce bate un record, cel mai rapid de pe o mulineta Abu Garcia si o raritate la nivel mondial - 7.6:1. ABU Revo Rocket varianta 2022 este realizata in trei dimensiuni, SP20, SP30 si SP40, toate dotate cu 10 rulmenti, iar distributia noului model in magazinele de specialitate a inceput din septembrie 2022.

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Abu Garcia AICI