ABU GARCIA Beast Hi-Lo Floating – cu barbeta reglabila in 5 pozitii

ABU GARCIA Beast Hi-Lo Floating – cu barbeta reglabila in 5 pozitii

 

Printre cele mai vechi modele de voblere aflate inca pe piata se numara Beast Hi-Lo, model realizat inca din anii 50 de catre cunoscuta companie Abu Garcia. Are ca dedicatie stiuca si este in continuare una dintre nalucile folosite la nivel mondial de catre pescarii de rapitori.

 

Abu Garcia Beast Hi-Lo Floating este un vobler, asa cum reiese din denumire, de tip floating, are o forma aerodinamica, cu partea din fata un pic bombata si beneficiaza de un mic atuu - o barbeta reglabila. Aceasta barbeta construita din tabla poate fi fixata in 5 pozitii diferite, astfel, puteti pescui naluca la diferite adancimi. In zona botului, de unde se prinde firul, trebuie sa apasati pe tija si dupa aceea puteti schimba pozitia barbetei in functie de cum vreti sa o pescuiti. Este construit dintr-un plastic rezistent, are operculi si ochi 3D, corpul este brazdat de striatii fine si este armat cu doua ancore.

Gama de culori contine cam tot ce trebuie nu numai pentru pescuitul stiucii, iar Abu Garcia are de gand in viitor sa mareasca paleta de culori. Acest model este realizat in doua dimensiuni - 9 cm lungime si cu o greutate de 22,4 grame si 12 cm lungime cu o greutate de 47 grame si se scufunda pana la 2,5 metri. Beast este destinat doar pescuitului in ape dulci, indiferent de anotimpuri.

Pentru achizitia ABU GARCIA Beast Hi-Lo Floating va recomandam sa incercati AICI