3 fire japoneze de luat in calcul

3 fire japoneze de luat in calcul

 

Daca nu v-ati schimbat inca firele de pescuit atunci retineti trei noi modele care va vor ajuta cel putin in acest sezon de pescuit.

In zona firelor textile, compania japoneza YGK sta foarte bine. Dupa cei mai multi este cam number one asa ca luati in calcul si noul model, Olltolos Zone Finesse, creat printr-un proces de fabricatie de noua generatie,. Este realizat printr-o impletitura de 8 fire, cu tehnologiile proprii YGK, WX si HST, astfel, firul are o densitate excelenta plus rezistenta la abraziune. Este vandut la rola pe care se gasesc 100 metri, plus 15 cm ca marker de culoare alba. Este realizat in mai multe dimensiuni, 16, 22, 25 si 30 lb, toate fiind sub egida Made in Japan.

 

Cei care folosesc fire fluorocarbon au la dispozitie alte doua modele japoneze, unul fabricat de YGK si altul de Seaguar. Acesta din urma se numeste R18 si este un tip de fluorocarbon realizat dupa o tehnologie proprie a celor de la Seaguar, care de altfel este una dintre cele mai renumite companii ce produc fire de fluorocarbon. Si acest model R18 este recunoscut pentru rezistenta sa la nod, dar si pentru rezistenta sa, totul datorita unui patent Seaguar, un proces numit Double Structure. R18 vine in mai multe culori si dimensiuni, realizat atat pentru pescuitul in ape dulci, cat si in cel marin.

Un alt fir fluorocarbon de avut in vedere este Bit Line, realizat si fabricat de catre japonezii de la YGK. Este excelent pentru a fi folosit ca leader, este senzitiv si transmite imediat trasatura rapitorului. Tehnologiile de care beneficiaza YGK au facut ca acest fir sa fie rezistent atat la abraziune, cat si la socuri, dar si sa fie protejat de razele UV. Si acest model este realizat in mai multe dimensiuni, o varietate destul de mare de diametre, toate fiind incolore si de tip Made in Japan.

Pentru achizitia YGK Olltolos Zone Finesse va recomandam sa incercati AICI

Pentru achizitia YGK Bit Line Leader va recomandam sa incercati AICI

Pentru achizitia Seaguar R18 va recomandam sa incercati AICI