Keitech Swing Impact Fat 7,8 – doar pentru trofee

Keitech Swing Impact Fat 7,8 – doar pentru trofee

 

Printre pescarii europeni, modelul Swing Impact, produs de catre compania japoneza Keitech, este deja o naluca suprema pentru capturarea salailor sau stiucilor, printre alti rapitori. Insa, pentru exemplarele din categoria trofee, marimea nalucii este esentiala asa ca, fratele cel mai mare din familia Swing Impact, numit FAT, este de luat in seama.

Este vorba despre ultimul aparut in familia Swing Impact Fat, varianta de 7.8 inch (19,8 cm), un adevarat monstru al nalucilor soft. Este considerat un fel de bunic al swimbait-urilor, fabricat fiind din mai multe tipuri de plastice, impregnate cu diferite saruri plus aroma de calmar, care asigura, in primul rand, atat un balans perfect, o miscare naturala in apa, cat si o atragere mai rapida a rapitorilor. 

 

 

Normal, la aceasta dimensiune striatiile sunt considerabile si astfel, turbulentele create in apa sunt mai vizibile. Coada in forma de paleta este supradimensionata si este legata de corp cu ajutorul unei bucati din plastic foarte ingusta, care ajuta paleta sa se miste cat mai lejer si cat mai natural. Bineinteles ca cei de la Keitech au dotat naluca si cu o fanta destinata carligelor offset, fanta care ii ajuta si pe cei care dau cu jig sa pozitioneze perfect carligul. 

 

 

La aceasta dimensiune, cel putin in apele noastre, este o naluca ideala pentru stiuca, dar si somn, ea fiind de altfel construita pentru a putea fi recuperata la orice viteza fara a pierde din calitati. Notati ca Swing Impact FAT 7.8, mai exact, cu dimensiunea de 19,8 cm cantareste 53,8 grame asa ca totul este destinat echipamentelor heavy. Pentru a proteja naluca, Keitech a ambalat aceasta versiune de 19,8 cm intr-un pachet in care se gasesc doua bucati de aceiasi culoare. 

 

 

Pentru achizitia Keitech Swing Impact FAT va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Keitech AICI