Abu Garcia Veritas PLX – un plus pe blank

Abu Garcia Veritas PLX – un plus pe blank

 

Bazat pe deja cunoscutul si apreciatul model Veritas, cei de la Abu Garcia au oferit recent o imbunatatire prin noua colectie numita Veritas PLX. Nici n-a aparut bine ca reactiile au si inceput sa apara, majoritatea pescarilor fiind de acord ca noul model este superior. 

 

 

Veritas PLX este construit pe un blank realizat cu materiale de ultima generatie, dar si pe baza unor tehnologii de ultima ora. Astfel, au fost folosite fibre de carbon de inalta calitate (30T), acoperite cu o rasina numita Powerlux si fabricata de gigantul 3M. Aceasta nano-rasina ofera lansetei o sensivitate si o rezistenta crescuta. Rezultatul a iesit neasteptat de bun, iar noua lanseta, conform celor de la Abu Garcia, a devenit cu 5% mai usoara si cu o rezistenta de 15% mai mare. 

 

 

Noul model are un design modern, este echipat cu inele cu frame de titanium si cu insertii de zirconiu, iar pozitionarea inelelor pe blank este facuta cu ajutorul ROCS (Robotically Optimized Casting System), un sistem computerizat ce asigura cea mai buna pozitionare a inelelor pe blank, ca sa ajute la lansari lungi chiar si cu naluci usoare. Manerul este din EVA, iar Abu Garcia ofera o garantie de trei ani. Veritas PLX vine in patru lungimi cu doua formate, dintr-o bucata si din doua bucati, iar aceasta gama este realizata si in varianta de casting. 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Abu Garcia AICI