ZipBaits Hickory SR - pentru un pescuit UL de calitate

ZipBaits Hickory SR - pentru un pescuit UL de calitate

 

Compania japoneza ZipBaits are in portofoliu multe modele destinate pescuitului cu echipament UL, fie ca vorbim despre pescuitul la pastrav, clean sau biban. Un model reusit, care se preteaza si apelor noastre este Hickory SR, un crankbait de suprafata, realizat cu ajutorul ultimelor tehnologii si care beneficiaza si de look-ul tipic japonez. 

 

 

Hickory SR (shallow runner), este un vobler de tip floating, realizat din plastic de tip ABS, totul fiind bine proportionat si calculat pentru a se scufunda pana la 1 metru adancime. Insa, marele atuu este echiparea sa cu Mag-Drive Super High Balansed System (patent Zip Baits), un sistem de transfer a greutatii interioare, care nu se bazeaza pe bile lasate libere intr-o camera, ca-n majoritatea cazurilor, ci pe o tija pe care este fixata o greutate din tungsten, greutate care se misca pe toata suprafata tijei. Practic, tot ansamblul interior este fabricat din tungsten, tot angenajul fiind ceva mai greu decat o constructie din plumb, ceea ce ajuta naluca sa aiba fie aruncata mult mai departe, sa aiba o stabilitate si mai mare in conditii de vant puternic, dar si sa corecteze evolutia sa sub pelicula apei. 

 

Hickory SR ofera toate ingredientele necesare unui vobler de calitate prin echiparea sa cu ochi 3D, inele despicate si ancore premium, ancorele putand fi schimbate cu carlige debarbetate fara a influenta intr-un fel sau altul evolutia voblerului. Daca punem la socoteala si varietatea de culori disponibila, atunci putem spune ca Hickory este tipul de naluca pe care o puteti pescui in diferite conditii, pe tot parcursul anului si in diferite tipuri de ape, fie ca sunt limpezi sau tulburi. 

 

Hickory SR are lungimea de 3,4 cm, cantareste 3,2 grame si are o evolutie intre 0,6 si 1 metru, totul fiind o productie Made in Japan. Pe de alta parte, puteti lua in calcul si celelalte variante Hickory precum SSR (Super Shallow Runner) si MDR (Medium Deep Runner).

 

Pentru achizitia ZipBaits Hickory SR va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele ZipBaits AICI