Zip Baits B-Switcher 1.0 – mic si agil

Zip Baits B-Switcher 1.0 – mic si agil

 

Mai putin cunoscuta in Romania, compania japoneza Zip Baits produce de ani de zile, printre altele, voblere performante, mai ales pentru turneele de bass. Un model reusit este B-Switcher 1.0, care la noi se preteaza foarte bine pescuitului la biban si chiar stiuca, dar si a altor rapitori de talie mica.


Este un crankbait realizat pentru pescuitul de finete in apele mici, este construit din material ABS si beneficiaza de sistemul magnetic de lestare numit Mag Drive, un patent Zip Baits. Este un sistem care balanseaza si echilibreaza perfect naluca (cu ajutorul bilelor interioare din tungsten), indiferent de viteaza de recuperare, cat si de tehnica folosita. Acest sistem face si ca voblerul sa fie aruncat la distante mari cu multa precizie. 

 


B-Switcher 1.0 este de tip floating si este construit sa coboare pana la o adancime de 1 metru. Forma bombata a corpului duce la o evolutie animata a nalucii mai ales ca aceasta se scufunda rapid.
Zip Baits a dat un plus de atractie lui B-Switcher 1.0 prin folosirea unor vopseluri, care fac ca naluca sa fie vizibila si pe timpul noptii. Ea beneficiaza de ochi 3D, de o barbeta fabricata dintr-un plastic dur, are doua ancore, iar produsul final este sub emblema Made in Japan. 

 

 

Alte detalii tehnice:

Lungime - 45 mm
Greutate - 7,8 g


Pentru achizitia Zip Baits B-Switcher va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Zip Baits AICI