YGK XBraid Upgrade X8 – mai subtire si mai rezistent

YGK XBraid Upgrade X8 – mai subtire si mai rezistent

 

Deja mulți dintre pescarii romani stiu ca firele produse de catre compania YGK sunt din categoria premium, fiind de altfel apreciate la nivel mondial. Si, ca orice firma care se respecta, japonezii au imbunatatit calitatea acestui fir textil si au oferit un nou model numit XBraid Upgrade X8.

XBraid Upgrade X8 este, de fapt, o imbunatatire a modelului YGK G-Soul Upgrade X8. Adica, upgrade la upgrade. Specialistii afirma ca acest upgrade a facut ca noul model sa devina si mai competitiv si mai mult, se spune ca acesta este chiar cel mai bun fir textil de pe piata in acest moment. 

 

 

 

Mai trebuie spus ca este vorba despre un fir 100% Dyneema si, normal, totul este realizat cu ultimele tehnologii in domeniu, avand baza in cel mai avansat filament existent in prezent, Ultra 2 PE. Asa a iesit un fir si mai subtire, dar si mai rezistent, totul in urma unui proces propriu de impletire a firelor (WX Braiding Technology). Este un fir textil impletit in 8, pe suprafata sa este un strat protector pentru a creste rezistenta la abraziune. Si, foarte important, este singuruil fir de pe piata cu cea mai mica dimensiune, dar cu rezistenta cea mai mare (raportata la dimensiunea firului). Este un fir suplu, aluneca perfect printre inele, nu absoarbe apa, iar marca Made in Japan garanteaza pentru calitatea sa. 

 

 

XBraid Upgrade X8 este realizat in mai multe dimensiuni, in doua marimi diferite - 150 m si 200 m/rola, culoarea firului este verde fluo, iar din metru in metru are un marcaj de culoare alba. Poate fi folosit atat in apa dulce, cat si in apa sarata.


Caracteristici:

Grosime: #0.6 - Diametru: 0.13 mm - Rezistenta: 14LB
Grosime: #0.8 - Diametru: 0.15 mm - Rezistenta: 16LB
Grosime: #1.0 - Diametru: 0.17 mm - Rezistenta: 22LB
Grosime: #1.2 - Diametru: 0.18 mm - Rezistenta: 25LB
Grosime: #1.5 - Diametru: 0.21 mm - Rezistenta: 30LB
Grosime: #2.0 - Diametru: 0.23 mm - Rezistenta: 40LB
Grosime: #2.5 - Diametru: 0.26 mm - Rezistenta: 45LB
Grosime: #3.0 - Diametru: 0.28 mm - Rezistenta: 50LB

Pentru achizitia YGK XBraid Upgrade X8 (150 m) va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia YGK XBraid Upgrade X8 (200 m) va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele YGK AICI