Westin W10 – noi sabii pentru rapitori

Westin W10 – noi sabii pentru rapitori

 

Firma Westin a pregatit pentru 2020 doua noi modele de lansete din noua serie - W10. Ambele sunt pregatite pentru pescarii de rapitori, ambele fiind garnisite cu ultimele tehnologii si componente de clasa.

Westin W10 Spin este dedicata pescuitului marin, in special pentru pescuitul pastravului de mare, dar, normal, poate fi folosita si la alte specii marine, dar si la pescuitul in ape dulci. Cu un design de ultima ora, W10 Spin beneficiaza de un blank subtire insa, rezistent si foarte senzitiv. Totul este de tip TORAYCA® "Nanoalloy® 55TON" by Toray®, ultima tehnologie oferita de compania Toray. 

 

 

Blankul este realizat dintr-o folie de carbon, formata din manunchuri de cate cinci fibre tesute in X si ranforsat cu patru fibre de carbon suplimentare dispuse elicoidal pe lungimea blankului. Mai mult, a fost folosita o rasina foarte usoara. Mandrina este Fuji SKS, inelele sunt Fuji Titanium Torzite K, iar suportul de agatare al carligului este Seaguide. 

Acest model vine in trei variante diferite:

Lungime - 275 cm, Actiune: ML, Putere de aruncare: 5-24g
Lungime - 300cm, Actiune: M, Putere de aruncare: 7-28g
Lungime - 305cm, Actiune: MH, Putere de aruncare: 10-34g.

 

 

Varianta pentru cast se numeste Westin W10 Powercast-T si este dedicata pescuitului la stiuca cu swimbaituri. Beneficiaza de aceleasi componente precum W10 Spin, dar este realizata doar intr-o singura varianta - Lungime: 240 cm, Actiune: XXH si putere de aruncare: 40-150g. 

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI