Westin Monstervibe 45 g – un hibrid special pentru stiuca

Westin Monstervibe 45 g – un hibrid special pentru stiuca

 

La doar cativa ani dupa aparitia sa, Monstervibe a devenit deja un clasic, cel putin in Europa, pentru pescuitul stiucii. Acest spinnerbait conceput de catre Westin a avut asa de bune rezultate incat pescarii au cerut sa fie realizat si in alte gramaje. Pana acum fusese oferit in variantele de 23 si 65 de grame, dar intre timp a fost pusa in vanzare si varianta de 45 grame.

Noua varianta Monstervibe este realizata pe acelasi schelet, prin corpul sau, care este de fapt greutatea nalucii si care reprezinta capul unei rosioare ce a fost preluata de la un alt vobler de succes, Ricky The Roach. Capul este realizat din otel si este pictat manual in diverse culori. Carligul este japonez, skirtul este fabricat din silicon de calitate, ce nu absoarbe apa, are doua palete tip Indiana, iar sarma folosita are diametrul de 1.6 mm, ceea ce inseamna ca intregul angrenaj este extrem de rezistent. 

 

 

Mai trebuie sa stiti ca pe carligul principal este montat si un al doilea carlig, pentru a creste rata de intepare, carlig ce are si un opritor de silicon si care, in caz ca nu aveti nevoie de el, poate fi scos cu usurinta. 

 

 

Constructia nalucii este facuta in asa fel incat, atunci cand pescuiti in ape cu vegetatie deasa, sa va protejeze de agatarea vegetatiei. Notati ca Monstervibe poate fi recuperat la orice viteza doriti si ca se descurca si la o recuperare extrem de lenta. Varianta de 45 de grame vine in sase culori diferite (cap, skirt, palete) ambalata intr-o bucata/cutie. 

 


Pentru achizitia Westin Monstervibe 45 g va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI