Westin Megateez – sirena rapitorilor

Westin Megateez – sirena rapitorilor

 

Produsele firmei daneze Westin sunt deja o ceritudine in ce priveste calitatea, beneficiaza de cele mai bune materiale si printre nenumaratele modele care sunt apreciate la nivel mondial se numara si Megateez.

Westin Megateez este o naluca pe care danezii au realizat-o atat pentru pescuitul de apa dulce, cat si pentru cel marin. Daca in apele marine ea se preteaza pescuitului la platica de mare, mulloway si barramundi, pentru apele dulci pescarii o folosesc la salau, stiuca si biban de talie mare. 

 

 

Megateez are un corp din plastic soft, este alungit si atractia o reprezinta coada supra dimensionata in forma de V. La cele mai mici miscari din varful lansetei, coada se activeaza imediat, bate de sus in jos si produce vibratii si turbulente puternice. Mai mult, aveti posibilitatea sa taiati coada si in alte forme dorite pentru a beneficia si de alte miscari care de care mai interesante. Naluca este brazdata de striatii, are ochi 3D si aripioare destul de realiste. Datorita formei, Megateez taie apa foarte usor, iar coada ajuta naluca sa se miste neregulat, precum un peste ranit. 

 

 

Naluca este ideala pescuitului in varianta drop-shot si in varianta normala cu jig, dar poate fi la fel de bine folosita si cu alte tehnici precum Texas sau Carolina. Megateez este fabricat in doua dimensiuni, 9 si 13 cm si ambalat cu 6 bucati per pachet (varianta de 9 cm) si cu 5 bucati (varianta de 13 cm). 

Gama de culori nu este foarte diversa, dar contine cam toate combinatiile coloristice etalon pentru pestii rapitori de la noi. Toate nalucile sunt pictate manual si beneficiaza de doua straturi diferite de plastic, fiecare colorat altfel. 

 

 

 

Pentru achizitia Westin Megateez va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI