Westin Magic Minnow – noi culori si un gramaj in plus

Westin Magic Minnow – noi culori si un gramaj in plus

 

Dupa doar un an de cand a fost scos pe piata, Magic Minnow primeste noi intariri. Mai exact, un gramaj nou si cateva culori in plus. Cei care nu au aflat inca, trebuie sa stie ca Magic Minnow este o naluca conceputa si produsa de catre firma Westin, adevarat, pentru pescarii de apa sarata, dar ea are aceleasi aptitudini si in apele dulci.  

 

 

 


Magic Minnow este o naluca soft de tip shad, realizata din doua tipuri de plastice de cea mai buna calitate, cu o textura extrem de fina, un corp alungit, avand o forma aerodinamica, ochi 3D si un carlig offset cu deschidere larga, dar si o caracteristica cu totul deosebita. Mai exact, capul nalucii este din plumb si are rol de cap de jig. Se poate detasa de corp, astfel, puteti schimba imediat corpul. Capul este legat de un carlig offset, ideal pentru pescuitul si in ape pline de vegetatie.  

 

 

Pana in acest moment, Magic Minnow a fost bine primita atat de pescarii marini, cat si de catre cei de apa dulce, acestia din urma folosind cu succes naluca la pescuitul salaului sau a stiucii. Miscarea sa naturala, vibratiile transmise si usurinta cu care poate fi jucata in apa, face din Magic Minnow o naluca versatila. Pentru ca pana acum a avut succes, Westin a decis sa o produca, pe langa cele trei variante disponibile pana acum, si in varianta de 10 cm cu o greutate de 12 grame (6 grame capul de jig si sase grame corpul), dar si sa-i ofere trei noi culori (Sparkling Chartreuse, Pearl Sand si Sparkling Blue). Pachetul contine naluca propriu zisa (cap si corp) plus un corp de rezerva, care poate fi schimbat foarte usor.

 

 

Pentru achizitia Westin Magic Minnow va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI