Westin Hypoteez – naluca aproape perfecta

Westin Hypoteez – naluca aproape perfecta

 

Cum deja suntem intr-o perioada buna pentru pescuitul rapitorilor, cu salaul si stiuca in prim-plan, nu strica sa aveti in vedere si Hypoteez-ul danezilor de la Westin. Hypoteez este una dintre cele mai premiate naluci soft la nivel mondial, o naluca construita dintr-o combinatie de plastice de ultima generatie. Rezultatul final este un plastic moale, foarte flexibil si rezistent in acelasi timp la multiple atacuri.

 

 

Hypoteez are o singura articulatie, care este insa suficienta ca in timpul recuperarii sa faca din coada sa o atractie pentru rapitori. Corpul este alungit, aplatizat in laterale, iar coada subtire are la terminatie o paleta supradimensionata. Cei de la Westin au mers insa mai departe si au atasat corpului nalucii si "accesoriile" necsare pentru a fi un peste real - inotatoarea dorsala, inotatoarea anala si inotatoarea adipoasa. Astfel, miscarile sunt dintre cele mai excitante pentru pradatori, naluca avand unduielile evidente pana la inotatoarea anala. Daca mai punem la socoteala si ochii realistici plus solzii de pe intreg corpul (realizati cu ajutorul tehnologiei 3D) atunci, fara nicio indoiala, Hypoteez este una dintre cele mai deosebite naluci soft realizate vreodata.

 


Constructia nalucii cu ajutorul tehnologiei 3D a dat posibilitatea celor de la Westin sa incorporeze in interior (la cateva modele) si o folie reflectorizanta pentru o vizibilitate mai buna sub apa. Hypoteez vine intr-o gama destul de mare de culori, valabile pentru foarte multe specii de rapitori la nivel mondial. Foarte important este sa retineti ca fiecare naluca este vopsita manual (detaliile colorate) asa ca fiecare este unicat in felul ei. Daca pentru apele noastre Hypoteez se adreseaza perfect stiucii, salaului si bibanului, la nivel mondial, asta daca o sa aveti ocazia sa pescuiti pe afara, il puteti folosi cu succes la bass, kingfish, somon si lista este lunga...

 


Hypoteez vine in doua variante - 9 cm si 12,7 cm. Pachetul cu versiunea de 9 cm contine sase naluci, iar versiunea de 12,7 cm contine cinci naluci. Ambalajul este si el bine pus la punct, fiecare naluca avand un lacas de depozitare.

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI
Pentru achizitia Westin Hypoteez va recomandam sa incercati AICI