ValkeIn Hydram S – pentru pastravii din adancuri

ValkeIn Hydram S – pentru pastravii din adancuri

 

Aproape an de an, una dintre cele mai cunoscute firme japoneze in domeniu, Valkein, scoate pe piata cate un nou model din seria Hydram. Si iata ca un nou Hydram, de data asta varianta S (sinking), realizat intr-o editie limitata, vine in ajutorul celor care cauta rapitorii in adancuri si in special, pastravii.

Este un vobler realizat din plastic ABS, are o forma fusiforma si este, in cele din urma, un hibrid intre un crankbait, un minnow si un twitchbait. Practic, aveti trei concepte diferite intr-un singur corp. Corpul este articulat, format din patru parti, toate fiind legate cu un sistem de prindere solid, sistem care ii permite nalucii o miscare in forma de S, totul fiind echilibrat corect. 

 

 

Hydram S are dimensiunea de 70 mm, cantareste 4 grame si este echipata cu doua carlige debarbetate, care se rotesc aproape la 360° (Gyro Hook), ambele fiind numarul 5. Sunt pozitionate in asa fel incat sa nu se agate intre ele ceea ce este inca un avantaj pentru pescar. Voblerul a fost realizat pentru pescuitul pastravului pe lacuri si cu toate ca gama de culori nu este generoasa, ea contine cam toate culorile clasice. Mai mult, este un tot unitar din punct de vedere coloristic, pentru ca si barbeta este colorata precum corpul la care i s-au atasat ochi 2D. 

 

 

Recent, au fost adaugate culori noi, unele fiind cu caracteristici glow. Per total, ValkeIn Hydram S este o alta naluca ce va poate ajuta la capturarea pastravilor din adancuri, avand miscari deosebite indiferent de viteza de recuperare si notati ca naluca este o productie Made in Japan. 

 

 

Pentru achizitia ValkeIn Hydram S va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele ValkeIn AICI