Tict ASH PE – pentru expertii de UL si L

Tict ASH PE – pentru expertii de UL si L

 

Firele japoneze sunt cele mai bine vazute la nivel mondial, in special de catre pescarii de rapitori, dar putini stiu ca firma Tict, care, pe langa excelentele lansete si tot felul de acesorii, are in portofoliu si o serie de modele de fire de pescuit, atat mono, cat si textile. Printre cele de tip textil, modelul ASH este dedicat in special pescarilor care sunt axati pe echipament Ultra Light sau Light.
Modelul ASH PE X3, este un fir impletit in 3 (de altfel, nici nu trebuie mai mult pentru un pescuit de finete), matasos si care se scufunda repede.

 

 

Cei de la Tict l-au denumit ASH, fiind abrevierea de la A - Accele, S - Sensitive si H - Hunt.

Mai exact, Aceele reprezinta viteza cu care aluneca printre inele datorita unei acoperiri a firului cu un tip de rasina ce permite acestuia sa aiba o frecare minima cu inelele si care ajuta si la lanseuri lungi. S vine de la Sensitive, ceea ce este deja clar. Firul este extrem de senzitiv, foarte subtire si suplu, ceea ce ajuta naluca sa aiba miscari naturale in apa. Iar H vine de la Hunt, cumva impropriu pentru pescuit, dar este legat de rezistenta firului, care aduce captura la mal sau in barca.

Tragand o linie, daca sunteti pasionati de pescuitul UL sau L si va place sa folositi firul textil, puteti apela la acest model, care are si un format perfect rotund si care poate fi lansat si de pe lansete ce au inele de dimensiuni mici.
Tict ASH PE X3 vine in mai multe diametre si in doua lungimi pe tambur, ambele variante avand culoarea gri. Astfel, gasiti acest model pe role de 75 metri si de 200 metri - fiecare cu numarul 0.15 (4,5lb) si 0.25 (6.5lb). 

 

 

Pentru achizitia Tict ASH PE X3 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Tict AICI