Smith DL Fishing Plier – un cleste pentru categoria grea

Smith DL Fishing Plier – un cleste pentru categoria grea

 

Compania japoneza Smith este recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea nalucilor si a lansetelor pe care le produce, dar nu trebuiesc omise nici accesoriile pe care le propune periodic, printre care si un cleste multifunctional numit DL Fishing Plier.

Acest cleste este destinat in special pescarilor de rapitori de categorie mai grea, cei care folosesc echipament mai puternic si care au nevoie de o unealta ceva mai solida. DL Fishing Plier este tipul de cleste multifunctional, ce poate fi folosit atat la extragerea carligelor sau a ancorelor din gura pestilor, cat si ca deschizator de inele despicate sau pentru sertizarea bridelor, dar este si un excelent "taietor" de fire mono, textile sau fluorocarbon. 

 

Spre deosebire de alte unelte de gen, DL Fishing Plier este din otel inoxidabil, dar teflonat, ceea ce ajuta sa nu rugineasca, iar mizeria de pe el poate fi usor curatata. Manerul are o forma ergonomica, este acoperit cu un cauciuc moale, antiderapant, care ofera o priza foarte buna in orice conditii. Manerul vine doar in combinatia de galben/portocaliu cu negru. Pentru o depozitare mai buna, clestele beneficiaza de un sistem de inchidere printr-o clapeta ce se agata simplu pe un buton iesit usor in exterior. 

 

 

Smith DL Fishing Plier are varful drept, este destul de usor, dar foarte solid, iar pe maner este atasat un lacas in caz ca doriti sa-l agatati de undeva. Are lungimea de 240 mm, totul fiind o conceptie japoneza 100%. Producatorul il recomanda pescarilor care folosesc echipament de la putere medie in sus, dar si celor care tin cont si de aspectul si finisajele unui produs de calitate. 

Pentru achizitia Smith DL Fishing Plier va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith Ltd. AICI