Smith D-Coax – un minnow cu cea mai rapida scufundare

Smith D-Coax – un minnow cu cea mai rapida scufundare

 

După deja celebrele modele D-Incite, D-Contact si D-Direct, firma japoneza Smith propune in 2020 un nou model numit D-Coax. Este tot un minnow dedicat pescuitului la pastrav, dar are cateva atuuri in plus fata de celelalte.

In primul rand, D-Coax are un sistem de transfer al greutatii, bazat pe bile de tungsten, care ajuta atat la aruncari la departare, cat si la o cadere rapida pe substratul apei, mult mai rapida in comparatie cu precedentele modele. In timpul aruncarii, bilele se deplaseaza spre coada, iar la atingerea apei, si la prima miscare a varfului lansetei, bilele se deplaseaza spre zona de mijloc a corpului pentru a incepe cu adevarat evolutia sa excelenta, precum cea a modelui D-Contact, dar cu batai ceva mai ample. Smith a realizat acest model pentru a fi prezentat si cu o viteza de recuperare mai mica, care pare sa fie cea unde el exceleaza. 

 

 

Recuperarea cu ajutorul pompajelor sau jerkuirea lui sunt doua dintre tehnicile care scoate in evidenta calitatea lui Smith D-Coax, vobler ideal pentru pescuitul pastravului atat pe rau, cat si pe lac. Acest model a fost construit in doua variante - cu lungimea de 51 mm, greutate de 4,6 grame si armat cu doua ancore numarul 12. Cealalta varianta are lungimea de 65 mm, cantareste 8,4 grame si este armata cu doua ancore numarul 10. Gama de culori este ofertanta, cu 12 combinatii de culori, cam cele mai bune pentru pastrav.

 


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI