Select Fetish – pe urmele plasticelor japoneze

Select Fetish – pe urmele plasticelor japoneze

 

Compania Select Tackle a reusit in ultimii ani sa realizeze plastice din ce in ce mai atractive atat prin design, cat si prin calitatea materialelor folosite, materiale ecologice si biodegradabile. Concepute in Japonia, noile modele aduc cu cele premium si un bun exemplu in acest sens este Fetish, un shad cu un corp alungit, blindat pana in coada de striatii. 

 

 

Este realizat dintr-un plastic moale, iar striatiile sunt un pic mai soft pentru a produce vibratii si mai intense. Pe de alta parte, finetea striatiilor sunt usor de strapuns la muscatura rapitorului, iar corpul emana atunci o puternica aroma de calmar, dar si diversi atractanti. Mai mult, corpul nalucii este impregnat si cu amino-acizi, dar si cu o puternica doza de saruri. 

 

 

In tipul recuperarii, datorita materialului de plastic extrem de soft, coada de tip paleta se misca natural, avand batai laterale destul de ample. Daca va plac produsele de gen oferite, de exemplu, de Keitech sau Reins, atunci trebuie sa stiti ca si Select Fetish este prin zona. Se poate pescui cu jig, dar la fel de bine puteti apela si la carlig offset, naluca avand o fanta speciala pentru acest tip de carlig. Modelul Fetish este realizat in trei dimensiuni diferite, Fetish 50 (cu dimensiunea de 5 cm si 10 bucati/plic), Fetish 75 (dimensiunea de 7,5cm cu 6 bucati/plic) si Fetish 10 (dimensiunea de 10 cm cu 5 bucati/plic).
Se preteaza pescuitului unei game largi de rapitori din apele dulci precum biban, salau, stiuca si chiar somn, dar poate fi folosit fara probleme si in apele sarate. 

 


Pentru achizitia Select Fetish va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Select Tackles AICI