Sawamura One'up Shad – pentru majoritatea rapitorilor

Sawamura One'up Shad – pentru majoritatea rapitorilor

 

Sawamura este o companie japoneza mai putin cunoscuta, dar care in ultimii ani a reusit sa se plaseze in top prin calitatea nalucilor pe care le produce. Totul este realizat de catre Yukihiro Sawamura, care a stiut inca de la inceput ca nalucile sale trebuie sa prinda peste.
Printre modelele Sawamura care au reusit sa se impuna la nivel mondial se numara One'Up Shad, asa cum reiese din nume, un shad realizat dintr-un plastic soft de ultima generatie, extrem de fin, dar si rezistent totodata. Modelele care au mai multe culori sunt realizate din acelasi tip de plastic, combinate in culori diferite, iar majoritatea au si glitter. 

 

 


Corpul este articulat, ceea ce face ca partea din spate sa se miste ceva mai natural, are o coada de tip paleta, care are o bataie extrem de tentanta pentru orice rapitor. Pe burta si pe spate naluca este prevazuta cu fante pentru carligele offset, dar naluca poate fi pescuita si cu monturile Texas sau Carolina, dar si cu jig.
Pe timpul recuperarii, One'Up Shad se misca pe principiul wobb-roll (wobbling and rolling) adica, o bataie pe laterale, dar si o inclinare pe ambele parti.

 


Sawamura One'Up Shad este realizat pentru a fi pescuit la diferite specii de rapitori, in special la salau, biban si stiuca, dar se preteaza foarte bine si la recentul introdus in apele noastre, bass-ul.
Este realizat in patru dimensiuni diferite - 7.62 cm (7 bucati in cutie), 10.1 cm (6 bucati in cutie), 12.7 cm (5 bucati in cutie) si 15.2 cm (4 bucati in cutie), intr-o gama foarte mare de culori totul fiind Made in Japan. 

 

 

Pentru achizitia Sawamura One'Up Shad va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Sawamura AICI