Sawamura One' Up Shad – o japoneza supla si mobila

Sawamura One' Up Shad – o japoneza supla si mobila

 

Dupa aproape trei decenii de cand a inceput sa comercializeze numai produse destinate pescuitului bass-ului, Yukihiro Sawamura si-a facut recent debutul si in turneul Bassmaster. Insa, in paralel, este si creatorul nalucilor Sawamura, care au inceput sa prinda destul de bine nu numai in America, ci si in intreaga lume.


In ultimii ani, Sawamura a scos pe piata multe modele printre care si One' Up, un shad care a fost considerat o mica senzatie in randul nalucilor soft. Initial, a fost construit pentru pescarii de bass, dar ulterior a devenit o naluca de baza si pentru cei care dau la salau, stiuca, somn si biban. 

 

 

One' Up Shad a iesit in evidenta printr-un design ceva mai deosebit, care i-a dat posibilitatea sa aiba
miscari de tip Wobb-roll - balans pe laterale si rotiri destul de spectaculoase in functie de viteza de recuperare. Este fabricat dintr-un plastic cu o textura extra moale, care se scufunda rapid si, cu ajutorul cozii foarte flexibile, One' Up chiar este o atractie sub apa.

 


La prima vedere, shadul pare a fi construit din doua bucati. Insa, corpul este dintr-o bucata, dar imediat dupa partea din mijloc inspre coada, corpul are o adancitura ce ii confera partii din spate o mobilitate mai mare. Este un shad recomandat a fi pescuit in primul rand cu monturile Texas si Carolina, aceasta din urma cu greutati mai mari, dar este perfect si pentru jiguri folositi.

 


One' Up Shad este impregnat cu diverse arome si mirosuri, vine intr-o gama de culori diversa (majoritatea cu glitter), in mai multe dimensiuni (5, 7.6, 10, 12.7, 15.2 si 17.7 cm), iar in pachet se gasesc sase bucati. Si nu in ultimul rand, retineti ca produsul este unul de tip Made in Japan. 

 

 

Pentru achizitia Sawamura One' Up Shad va recomandam sa incercati AICI  

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Sawamura AICI