RTB Dual Blade Spinnerbait – special pentru stiucile noastre

RTB Dual Blade Spinnerbait – special pentru stiucile noastre

 

In ultimii ani, din ce in cei mai multi pescari romani au inceput sa apeleze la o naluca ce in trecut a fost neglijata constant. Este vorba despre spinnerbait, care si-a inceput aventura in anii 50 in America si care de la an la an a primit multe imbunatatiri, avand tot felul de accesorii, culori etc.  

 


Spinnerbait-ul a fost adoptat la nivel mondial fiind o naluca excelenta in America la pescuitul bass-ului, iar in Europa, la pescuitul stiucii si chiar a bibanului. Si cu aceasta ocazie merita sa aflati ca recent a aparut pe piata noastra si modelul produs de catre RTB (Refuse To Blank) - Dual Blade Spinnerbait. Este inca o varianta pentru pescarii autohtoni, naluca fiind construita, in primul rand, pentru apele noastre. Este tipul de spinnerbait clasic, dar varianta cu doua lame, ceea ce face ca aceasta sa fie si mai interesanta. Asa cum se stie, paleta sau paletele creeaza turbulente puternice in apa, iar daca aceste palete functioneaza perfect, atunci intregul mecanism functioneaza la parametrii maximi.

 

 


Dual Blade Spinnerbait are doua palete alungite, de tip Willow Leaf, de culoare argintie, palete care ofera multa agresivitate in timpul recuperarii. Una dintre palete (cea cu dimensiunea mai mica) este legata de o sarma solida, iar a doua paleta (cea cu dimensiune mai mare), este legata de sarma cu ajutorul unui vartej cu rulment. Acest tip de palete ajuta naluca sa aiba efect maxim in perioada in care rapitorii sunt activi, oferind atractie vizuala si auditiva. In rest, avem un cap de jig de tip minnow, care ajuta naluca sa ocoleasca diferitele obstacole submerse, un carlig rezistent si, normal, skirt siliconic colorat. Mai trebuie spus ca fiecare model are capul de jig in culori diverse (colorat manual), iar skirtul este de asemenea colorat diferit.

 


Dual Blade Spinnerbait este oferit in cinci variante de culori, fiecare naluca avand greutatea totala de 20 grame (16 grame cantarind doar capul de jig si carligul). Daca mai punem la socoteala ca pretul lui Dual Blade Spinnerbait este unul extrem de atragator atunci merita sa incercati macar o data aceasta naluca mai ales ca, am intrat intr-o perioada buna pentru pescuitul stiucii.

 

Pentru achizitia RtB Dual Blade Spinnerbait va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Refuse to Blank (RtB) AICI