Righetti Bait System – plastice proteice de ultima generatie

Righetti Bait System – plastice proteice de ultima generatie

 

Righetti Bait System este o firma noua pe piata nalucilor, provine din Italia si se adreseaza, in special, pescarilor de rapitori montani. Totul a pornit la initiativa lui Nicola Righetti si totul este legat de naluci soft.

Nalucile realizate de catre Nicola Righetti ofera o varietate de modele, culori si forme, toate produse din materiale organice, care nu au acel gust si miros al produselor sintetice. Materialele folosite sunt moi, au o textura naturala si un mare atuu al lor este ca beneficiaza de o cantitate mare de arome, feromoni si atractanti, dar mai trebuie retinut si faptul ca Nicola a decis ca nalucile sa fie aromatizate atat la turnare, cat si dupa, printr-un proces care se rezuma la lasarea lor timp de doua saptamani in borcane cu atractant pana ajung la saturatie. Acest proces pare sa fie unic in domeniu, iar rezultatul final este un plastic ce degaja un miros puternic, chiar foarte puternic, dar de atractie mai ales pentru pastravii din raurile noastre. 

 

 

 

 

Dupa cativa ani de teste, Nicola Righetti a reusit sa gaseasca formula pentru ca aceasta combinatie de arome, feromoni si atractanti sa fie la nivel maxim, pentru ca in timpul recuperarii sau a jocului pe fundul apei, nalucile sa lase in urma o dara de proteine si aminoacizi ce atrage si cei mai apatici pesti. 

 

Righetti Bait System ofera cam toate modelele de plastice bune de prins pastravi, totul realizat manual, sunt oferite intr-un ambalaj minimalist, dar realizat cu bun gust si intr-o cantitate suficienta per plic. Cum suntem inca in sezonul de pescuit la pastrav aceste produse realizate de Righetti Bait System merita incercate, mai ales ca ele au prins destul peste in Italia, tara in care pastravul este ca la el acasa. Astfel, notati ca printre modelele pe care cei mai multi le utilizeaza se numara Righetti Girino Killer X-Soft, Righetti Pestato X-Soft, Kaiman X-Soft si Camola Maxi X-Soft. 

 

Mai trebuie sa stiti ca Righetti Bait System produce nu numai naluci tipice pentru pescuitul la pastrav, ci si swimbait-uri, shaduri si gruburi, pe care le puteti folosi la biban, salau si stiuca, toate avand parte de arome, feromoni si atractanti, iar preturile sunt mai mult decat onorabile.

 


Pentru achizitia produselor Righetti Bait System va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Righetti Bait System AICI