Reins Goby Goby – un guvid aproape natural

Reins Goby Goby – un guvid aproape natural

 

Pescuitul cu o naluca ce imita un guvide poate da multe satisfactii celor ce vizeaza bibanul sau salaul, dar poate fi incercat si la somn. Ei bine, japonezii de la Reins au conceput o astfel de naluca numit Goby Goby, un guvide aproape realist, care poate fi luat in calcul si ca o naluca swimbait. 

 

Este realizat, normal, dintr-un plastic de cea mai buna calitate si mai exact, dintr-o combinatie de plastice de diferite texturi, impregnate cu saruri si aroma de crevete. Forma imita un guvid de balta, corpul este, in partea din fata, un pic aplatizat si contine toate detaliile - inotatoare dorsala, anala, abdominala si pectorale, iar coada este de tip paleta. Aceasta naluca este fabricata doar in dimensiunea de 10,5 cm, cantareste aproximativ 18 grame si producatorul recomanda a fi pescuita cu jiguri numerele 2/0 sau 3/0. 

 

 

Reins Goby Goby este tipul de naluca ce trebuie pescuita pe fundul apei, cu recuperare lenta si cu scurte miscari din varful lansetei, iar zonele in care ea este cel mai mult apreciata sunt cele unde substratul este pietros sau plin de dale de beton. Paleta de culori nu este foarte mare, dar producatorul a ales gama naturala, Goby Goby fiind prezentat in cinci combinatii de culori, toate impregnate cu glitter. Se vinde in pachet cu patru bucati (de aceiasi culoare), totul fiind o productie Made in Japan. 

 

 

 

 

Pentru achizitia Reins Goby Goby va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Reins AICI