Refuse to Blank RtB - in premiera in Romania

Refuse to Blank RtB - in premiera in Romania

 

In cadrul actualei editii Fishing & Hunting Expo (editia numarul 5), ce se desfasoara in perioada 6-9 februarie 2020 la Romexpo, la standul A6B se face lansarea oficiala a brandului Refuse to Blank RtB. Este un brand nou pe piata romaneasca, care se adreseaza in special pescarilor de rapitori. 

 

 


RTB are in portofoliu atat lansete, cat si fire, toate dedicate pescuitului in apele noastre. Lansetele cuprind toata gama - de la UL la Heavy, fiind destinate tuturor speciilor de rapitori de la noi, fie ca pescuiti pe lacuri, rauri sau pe Dunare. Sunt construite pe blankuri de ultima generatie, componentele sunt de buna calitate si au un design tipic japonez.

 

 

 

In ce priveste gama de fire, sub egida Refuse to Blank RtB, aveti fire monofilament (gama ADV), textile (Torque si Crossfire), dar si fluorocarbon (FC), de diferite dimensiuni si lungimi, realizate dupa o tehnologie japoneza.
In scurt timp veti avea toate datele tehnice despre noile lansete, dar si despre noua gama de fire, care au un raport calitate/pret foarte bun.