Pontoon21 GAD Footsie – un shad cu bule de aer

Pontoon21 GAD Footsie – un shad cu bule de aer

 

Dupa o gama variata de lansete scoase pe piata sub brand-ul GAD (Global Anglers Dedicated), compania Pontoon21 propune in 2020 si ceva din zona nalucilor soft si mai exact, o gama de shad-uri sub numele Footsie.

Dupa succesul avut cu modelul Awaruna, Pontoon21 spera sa obtina acelasi lucru si cu Footsie, un shad realizat cu tehnologii moderne, dintr-un material de calitate si scos pe piata la un pret mai mult decat accesibil. Acest shad se bazeaza in primul rand pe un plastic cu densitate mare, moale, cu un corp bine proportionat, unde coada, ceva mai grea pentru asftel de naluci, face ca miscarea lui Footsie in apa sa fie un pic altfel decat la restul shad-urilor. In timpul recuperarii, Footsie are batai pe laterale si se misca cu aceiasi atractivitate indiferent cu ce gramaj este armata.

 


Pentru a avea un atuu in plus, cei de la Pontoon21 au aplicat pe tot corpul nalucii striatii fine neregulate, realizate cu tehnologia 3D numita Deep Dots Design, tehnologie pe care Pontoon21 o foloseste si la lingurile oscilante pe care le produce. Este o tehnologie ceva mai deosebita in sensul ca, in loc ca striatiile sa fie pictate, sunt realizate in interior cu ajutorul bulelor de aer, care au rol de a ajuta naluca sa pluteasca mai realist, iar vizual, in apa, ofera reflexii extrem de vizibile. De asemenea, mai trebuie sa stiti ca aceasta naluca este impregnata cu o formula proprie de arome.  

 


Pe spatele corpului exista fanta care ajuta pescarul sa armeze corect naluca si cu carlige offset, chiar si cu ancora dubla sau tripla. Footsie este realizat in doua dimensiuni, 90 si 102 mm, fiecare avand o gama mare de culori sau combinatii de culori. Varianta de 90 mm cantareste 4,5 grame (5 bucati/plic), iar cea de 102 mm cantareste 7 grame (4 bucati/plic). 

 

 


Gad Footsie este clar o naluca dedicata in primul rand pescuitului la salau, dar poate fi atractiva si pentru exemplarele mari de biban si incercata chiar si la pescuitul stiucii. 

 

 

Pentru achizitia Pontoon21 Gad Footsie va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Pontoon21 AICI