Pontoon21 Bully Boo

Pontoon21 Bully Boo

Seria de voblere Pontoon21 BullyBoo include unele dintre cele mai de succes naluci 'hard' in pescuitul stiucii din tara noastra. Numarul capturilor si popularitatea modelului vine, in primul rand, din usurinta cu care se pescuieste. Fie ca esti incepator sau profesionist, acest vobler isi gaseste locul in trusa ta!

Varianta cu barbeta, floating, are o miscare spectaculoasa prin simpla recuperare liniara alternata cu pauze scurte. Mai simplu decat la lingura oscilanta, de departe cea mai populara naluca de stiuca printre pescarii romani.

Dupa lansare, nu trebuie decat sa recuperati, sa stopati, si sa imprimati cateva impulsuri scurte din incheietura mainii - Bully Boo va incepe sa imite un peste speriat sau cuprins de spasmele mortii, prada sigura pentru stiucile oportuniste din zona.

Fiind o naluca care pluteste (floating), BullyBoo se adreseaza palierului de adancime de 0,2-0,7 m, poate cel mai productiv in lacurile si canalele noastre, in special in Delta Dunarii. Chiar si in perioada de vara cand vegetatia urca pana la suprafata apei, il puteti pescui pe culoarele ramase, recuperand cu varful sus si cu pauze regulate si prelungite pentru a permite nalucii sa se ridice. 

Paleta de culori este impresionanta si cuprinde modele super realiste, care imita foarte bine carasul sau platica, dar si celebrele culori tipatoare cu variatii de Chartreuse (Fire Jungle sau Flashing Chartreuse), Ayu sau Perch (biban).

Gama Pontoon21 Bully Boo Floating este formata din:

BullyBoo 45 F-SR (lungime 45mm, greutate 4,4 g, evolutie 0,1 - 0,5m)

BullyBoo 60 F-SR (lungime 60mm, greutate 8,5 g, evolutie 0,2 - 0,7m)

BullyBoo 75 F-SR (lungime 75mm, greutate 14,5 g, evolutie 0,2 - 0,7m)