Pontoon 21 Trait – rotativa care iese in evidenta

Pontoon 21 Trait – rotativa care iese in evidenta

 

Multe companii ofera spre vanzare nenumarate modele de rotative, dar printre cele care ies un pic in evidenta se numara si modelul Trait, oferit de catre Pontoon21. Totul a pornit de la modelul Swing si au fost aduse cateva imbunatatiri, care face din Trait o naluca de luat in calcul.

 

Trait este realizat in sapte dimensiuni diferite, fiecare avand constructii diferite - bile, paleta etc. Mai mult, Ball Concept-ul dezvoltat de Pontoon21 are ca punct final ordonarea bilelor de pe corp intr-o ordine si intr-o marime descrescatoare in asa fel incat vibratiile sa dispara complet, vibratii care ar fi influentat negativ miscarea rotativei.

Astfel, s-a ajuns in punctul in care sistemul ZVBS (Zero Vibration Body System) ofera un atuu modelului Trait. Inca de la prima recuperare, intregul mecanism functioneaza perfect si functioneaza indiferent de viteza de recuperare si indiferent de viteza curentilor apei.  

 

 

Un alt lucru de luat in seama la modelul Trait este designul RPB (Reverse Patters on both sides of Blade) adica, imprimarea pe ambele fete ale paletei paternuri coloristice diferite sau compatibile in functie de culori, care ofera o vizibilitate mai buna din orice unghi, iar ambele fete au un efect 3D. Pe de alta parte, nu numai paletele beneficiaza de culori, ci si celelalte componente, care vizual se incadreaza in gama coloristica. Pe toate ancorele, care sunt Owner modelul ST-36, au fost atasate pene de diferite culori in functie de gama de culori a fiecarei rotative.

 


Pontoon21 Trait este o naluca irezistibila pentru diverse specii de rapitori (pastrav, clean, biban sau stiuca), poate fi folosita atat in rauri, cat si in lacuri, iar cele sapte dimensiuni ofera aplicabilitate in orice conditii.
Trait numarul 00 cantareste 2,8grame, numarul 0 - 3,7g, numarul 1 - 4,9g, numarul 2 - 9,4g, numarul 3 - 16,4g, numarul 4 - 27,2g, iar numarul 5 - 38,4g totul intr-o gama de culori este extrem de variata. 

 

 

Pentru achizitia Pontoon21 Trait va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Pontoon 21 AICI