Pontoon 21 Sampliora – noua ispita pentru stiuca

Pontoon 21 Sampliora – noua ispita pentru stiuca

 

Un nou produs creat de Pontoon21 a inceput deja sa faca ceva valva mai ales printre pescarii de stiuca. Este vorba despre modelul Sampliora, o oscilanta din seria celor in varianta 3D.

Avand un design deja clasic, Sampliora exceleaza in mai multe directii. In primul rand, are o miscare cu totul deosebita atunci cand este recuperata incet si jucata mai aproape de fundul apei. Datorita formei sale, balansul in apa este unul extrem de vizibil si amplificat mai ales pe cadere.

 

 

Bineinteles, ea lucreaza bine la orice tip de recuperare insa, conform producatorului, aceasta oscilanta are eficacitate maxima atunci cand este recuperata lent si miscata usor din varful lansetei. Mai mult, oscilanta are o eficacitate excelenta si cand in timpul recuperarii pescarul face stopuri periodice. Este ideala pentru pescuitul in ape adanci sau pe rauri, iar in Delta se preteaza bine pe canale.

 

 

Un al doilea atuu in dreptul Sampliorei este efectul 3D creat de imprimeurile de pe intreaga suprafata a oscilantei inclusiv, iar acoperirea suprafetei cu aur de 24 de carate combinat cu argint ofera un efect special (inclusiv o anumita valoare cand ramaneti fara bani!!!). Ca sa nu mai spunem de culorile pictate manual, de calitatea materialelor folosite si de faptul ca oscilanta beneficiaza de o ancora Owner.

 

 

Sampliora este fabricata in Japonia in mai multe dimensiuni si greutati. Aceasta oscilanta este de gasit in dimensiunile de 53, 62 si 72 mm. Modelul de 53 mm este realizat in doua tipuri de greutati - 14 si 18 grame, modelul de 62 mm cu greutatile de 20 si 25 de grame, iar modelul de 72 mm cu greutatile de 33 si 39 grame.

 

 

Pentru achizitia Pontoon21 Sampliora va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Pontoon21 AICI