Pontoon 21 – Ball Concept Spinner – japoneza europeana

Pontoon 21 – Ball Concept Spinner – japoneza europeana

 

Cel putin la nivel european, multi pescari, dar si cei din mass-media, au afirmat ca rotativa Ball Concept Spinner a celor de la Pontoon 21 este ceva cu totul deosebit.
Este o rotativa care a inceput sa fie construita, avand ca inspiratie, paleta tipica frantuzeasca (cea mai importanta componenta a rotativei), totul fiind perfectionat si ansamblat in Japonia. Japonezii au construit totul in jurul acestui tip de paleta, care decenii a scris istorie la pescuitul salmonidelor, dar noua varianta a fost imbunatatita si rezultatul este de nota 10.

 

 

Ball Concept Spinner are acum parte de un maxim de rotatie a paletei, iar componentele rotativei au fost proiectate sa formeze un corp unitar in asa fel incat vibratia corpului sa fie zero (Zero Vibration Body System). Aceasta vibratie zero a fost posibila nu numai datorita conceptiei intregului corp, ci si datorita materialelor folosite la constructia componentelor, toate dupa ultima tehnologie japoneza.
Prin aceasta noua conceptie japoneza, rotativa a devenit mai stabila in timpul recuperarii indiferent de puterea curentului apei si indiferent daca este pescuita in amonte sau in aval.

 

 

O alta caracteristica tipica pentru noul concept Pontoon 21 este designul paletei, care acum are partea din spate la fel de vizibila precum partea frontala, fiind conceputa in oglinda dupa paleta de culori. Practic, culorile de pe spate au fost inversate fata de cele de pe fata si astfel, avem o paleta atractiva indiferent din ce parte este privita, iar ambele fete au un efect 3D.

 

 

Cei de la Pontoon 21 au avut grija si de paleta de culori, care ofera absolut toate combinatiile pentru un pescuit eficient la pastravii nostri, dar ea nu va fi refuzata nici de clenii sau bibanii autohtoni si chiar de stiuci.
Au fost create 9 modele in 25 de tipuri (sau combinatii) de culori echipate cu ancore japoneze marca Owner (model ST-36).

 

 

Alte caracteristici tehnice:

Numar 0 - greutate 2,2 grame
Numar 1 - greutate 3.0 grame
Numar 1,5 - greutate 4,5 grame
Numar 2 - greutate 4,7 grame
Numar 2,5 - greutate 6,5 grame
Numar 3 - greutate 6,6 grame
Numar 3,5 - greutate 10,4 grame
Numar 4 - greutate 11,4 grame
Numar 5 - greutate 17,5 grame

 

Pentru achizitia Pontoon 21 Ball Concept Spinner va recomandam sa incercati AICI. Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Pontoon 21 AICI