Panther Martin – probabil cele mai prinzatoare rotative din lume

Panther Martin – probabil cele mai prinzatoare rotative din lume

 

Pentru majoritatea pescarilor pasionati de pescuitul cu rotative, produsele italienilor de la Panther Martin sunt unice. La nivel mondial, Panther Martin a vandut peste 104 milioane de produse in cei 59 de ani de activitate ceea ce demonstreaza calitatea lor si, cel mai important, faptul ca prind peste.

 

 

Sub lozinca The Greatest Fish Catcher of All Time, Panther Martin revine in forta si, in 2017, ofera noi game de produse, in frunte cu rotativele destinate in special pescuitului la pastrav, dar pe care le puteti folosi si la pescuitul cleanului si bibanului.

Per total, forma rotativelor a ramas neschimbata, in frunte cu tipul paletei, marca inregistrata Panther Martin. Insa au fost aduse imbunatatiri prin materialele folosite si prin noua gama de culori (inclusiv fluorescente), una mult mai diversa si mai bine realizata tehnic. Paleta, elementul cheie din angrenajul rotativelor Panther Martin, are un design unic pe tiparul convex-concav, iar constructia sa emite in apa vibratii de atractie pentru rapitori. 

 

 

 

 

Pe langa modelele normale, cei de la Panther Martin au realizat si modelul Holy Hammered, holografic (inclusiv lestul), acum in zeci de culori diverse, multe dintre ele fiind modele noi. Culorile, prin aplicatia holografica, reflecta lumina in apa sub forma unui flash, iar in timpul recuperarii ele se schimba succesiv. Cateva modele beneficiaza si de pene pe ancora, altele au corpurile din margele sau dintr-o bucata, sunt realizate in diferite gramaje si numere, iar diversitatea de culori este impresionata.

Pot fi folosite in toate tipurile de ape fie ca sunt limpezi sau tulburi si la toate adancimile.
Toate noile modele au fost armate atat cu ancore, cat si cu carlige simple cu spin si, ca inca de la inceput, sunt fabricate in Italia.

 

 

 

 

 


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Panther Martin AICI