O.S.P. OVERRIDE – cicada pentru toate anotimpurile

O.S.P. OVERRIDE – cicada pentru toate anotimpurile

 

Cicadele sunt prinzatoare cam in toate conditiile si este pe gustul multor specii de rapitori. Conteaza insa sa stii cand este momentul pentru a o folosi, cum vrei sa evolueze si carei categorii de rapitori o adresezi. Printre cele mai reusite ce se gasesc pe piata in acest moment se numara si Over Ride, un model pus la punct de catre compania japoneza Osprey Spiritual Performer pe scurt, O.S.P. 

 

Over Ride este tipul de cicada care contine toate ingredientele unei naluci de top, de la functionare pana la partea vizuala astfel ca, folosind o astfel de naluca aveti parte de un pescuit de finete, dar si de senzatii in timpul recuperarii. De obicei, astfel de naluci sunt folositoare pe perioada cand apele sunt reci si pestii destul de apatici. Insa, O.S.P. garanteza ca poate avea efect si pe perioada verii, atunci cand rapitorii sunt dezinteresati de alte naluci, iar un Over Ride poate salva o partida de pescuit. 

 

Over Ride are un corp slim, cu fete identice pe ambele parti, cu decupari din corp, dupa cap spre coada, pentru a taia apa fara probleme, dar si pentru a crea turbulente si vibratii in timpul recuperarii. Pe partea din spate aveti trei zone de prindere, fiecare pentru miscari diferite astfel, daca prindeti agrafa in ochetul de prindere frontal este recomandat sa recuperati liniar, dar cu o viteza mai mare pentru a menține corpul in pozitie verticala. Daca apelati la ochetul din mijloc, este recomandat sa aveti o recuperare simpla, la orice viteza doriti, iar naluca se va pozitiona in pozitie oblica. Puteti sa incercati si o ridicare din varful lansetei apoi sa lasati cicada sa cada, timp in care aceasta va genera multe vibratii. Multi recomanda folosirea nalucii cu prindere in ochetul din mijloc, fiind de altfel si cea mai buna varianta pentru Over Ride. Bineinteles, aveti si varianta sa folositi ochetul din spate, care este recomandat pentru o folosire cu recuperare lenta si constanta, perioada in care cicada va mentine aceiasi adancime. 

 

Bineinteles, Over Ride poate fi folosit cu succes si pe cadere, timp in care se balanseaza pe o parte si alta, o cadere liniara etc. Depinde de ce ochet aveti agata agrafa. Mai trebuie sa stiti ca nalucii i s-au atasat ochi 3D si doua ancore duble, iar varietatea de culori este mai mult decat suficienta, fiind propuse nu mai putin de 26 de combinatii de culori, totul fiind pictat cu o tehnologie ce permite cicadei sa nu rugineasca. 

O.S.P. Over Ride este produsa in diferite dimensiuni astfel, cea mica este varianta de 35 mm (3,5 g, cu doua ancore duble, numarul 12 pe fata si 10 pe spate), 38 mm (5,4 grame, cu doua ancore numarul 10), 42 mm (7 g, cu doua ancore numarul 6), 48 mm (11g, cu doua ancore numarul 6) si 52 mm (14g, cu doua ancore numarul 5). 

 

Pentru achizitia O.S.P. Over Ride va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele O.S.P AICI