O.S.P. Diving Frog – pentru spectacol la atacurile de suprafata

O.S.P. Diving Frog – pentru spectacol la atacurile de suprafata

 

Broasca este deja o clasica pentru pescuitul stiucii. Asa ca nici japonezii de la O.S.P. n-au uitat sa-si treaca in palmares o astfel de naluca. De fapt, o au inca de acum mai bine de un deceniu. A fost asa de bine conceputa incat ea este in continuare de actualitate. Asa ca notati ca acest model se numeste sugestiv Diving Frog. 

 

 

Diving Frog este o naluca topwater, una realizata dintr-un material soft, destul de moale, dar si destul de rezistent in acelasi timp. Acest model nu are capul tipic unei broaste, ci forma unui popper asa ca, aveam o naluca doua in una. Cei de la O.S.P. au gandit sa ofere posibilitatea pescarilor sa foloseasca aceasta naluca avand ceva in plus si, majoritatea reactiilor, au fost pozitive. In timpul recuperarii jerkuite si stoparilor bruste, Diving Frog ofera actiunea agresiva a unui popper, care, datorita cavitatii, produce un zgomot specific, dar disloca si o cantitate de apa ce are un alt rol de atractie pentru rapitori. 

 

 

 

In rest, naluca are tot ce-i trebuie - o ancora dubla bine mascata, pentru a se descurca in zonele cu vegetatie deasa, ochi 3D, o coada formata din multe fire subtiri din silicon, iar pentru a imbunatati actiunea nalucii, in partea din spate a a fost introdusa o greutate astfel, centrul de greutate este in cel mai jos punct posibil. De asemenea, in partea din spate, terminatia sarmei interioare este de tip inel de care se poate atasa o alta ancora sau un carlig. In partea din fata, japonezii au atasat un inel despicat pentru a-l putea folosi la legarea firului textil. 

 

 

Producatorul recomanda sa aveti grija periodic, ca apa ce intra in corpul nalucii sa fie eliminata, pentru ca Diving Frog sa aiba miscarile clasice, iar actiunea ei sa fie ca atunci cand ati scos-o din cutie. Acest model se gaseste doar in varianta de 60 mm, are greutatea de 14 grame, iar gama de culori este mare, una dintre cele mai diverse pentru o astfel de naluca, care este si un produs Made in Japan. 

 

 

Pentru achizitia O.S.P. Diving Frog va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele O.S.P. AICI