Meiho Slit Form  & Light Case Game J – doua intr-una

Meiho Slit Form & Light Case Game J – doua intr-una

 

Pescarii de rapitori ce folosesc echipamentul UL si care sunt in miscare pe malurile apelor, au la dispozitie acum alte doua dintre cutiile Meiho, cutii care se inteleg de minune.
Este vorba despre Light Game Case J si Slit Form Case J, cutii ce pot fi folosite independent, dar care, printr-un sistem de prindere, se pot uni si forma o singura cutie.

 

 

Light Game Case J este considerata cea mai subtire cutie din lume, cu doar 18 mm inaltime si are trei spatii de depozitare, care se pot imparti in 18 compartimente cu ajutorul celor 15 pereti despartitori. Fundul cutiei este din plastic si este destinata pentru depozitarea a tot felul de acesorii (inele despicate, agrafe etc) sau a micro jigurilor, plumbi etc. 

 

 

Dimensiuni - 17.5 x 10.5 x 1.8 cm


Slit Form Case J intra si ea in categoria celor mai subtiri cutii de depozitare, are cam aceleasi dimensiuni precum Light Game Case J, insa interiorul nu este de plastic, nu poate fi compartimentat, ci este un spatiu acoperit cu spuma de inalta densitate, pentru a fi folosit la depozitarea lingurilor rotative, voblere de mici dimensiuni, linguri oscilante si chiar muste. Pe toata lungimea spumei sunt trasate o serie de santuri fine in care se infig cu usurinta carligele sau ancorele. 

 

 

 

Dimensiuni: 17.5 x 10.5 x 2.2 cm


Ambele cutii sunt usoare, realizate dintr-un plastic rezistent (ABS), care nu se va deforma in timp si care este rezistent si la razele UV. Sistemul de prindere este si el rezistent, fiecare cutie avand o singura clapeta dispusa pe lungime, care tine totul etans. Deshiderea si inchiderea cutiei se face simplu, chiar si cu o singura mana.

Cutiile au o singura deschidere, dar, dupa unirea lor printr-un sistem simplu si rapid, avem ca rezultat o singura cutie cu deschidere dubla. Ambele fac parte din categoria cutiilor care se pot integra in valigetele Meiho de tip VS-7070, VS-7055, VW-2070 si 2055.

Slit Form Case J are culoarea galbena, iar capacul este alb, transparent in schimb ce Light Game Case J este neagra si are un capac alb, semitransparent.

Pentru achizitia Meiho Slit Form Case J va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia Meiho Light Game Case J va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Meiho AICI