Megabass X-80 Trick Darter – panica printre rapitori

Megabass X-80 Trick Darter – panica printre rapitori

 

Se spune ca cei care au pescuit cu modelul Megabass Vision Oneten si care au inteles cum trebuie sa-l "joace" ca sa aiba efect maxim, se vor descurca de minune si cu un alt model de succes fabricat de catre Megabass, X-80 Trick Darter. Este o creatie a celebrului designer Yuki Ito, o alta capodopera oferita pescarilor de rapitori.

Acest jerkbait a facut ravagii in concursurile de bass din America, dar a fost adoptat rapid si de catre pescarii europeni pentru alte cateva specii de rapitori precum stiuca, bibanul, avatul si chiar somnul.

 

 

 

Realizat din materiale de cea mai buna calitate, X-80 Trick Darter are o forma alungita, un profil ingust si are incorporat deja cunoscutul sistem Multiway Moving Balancer. 

Pe langa calitatile tehnice, aceasta naluca ofera atractivitate prin detaliile de finete realizate pe corp, prin combinatiile de culori, ochi 3D, barbeta etc.

 

 

X-80 Trick Darter, ca si Vision Oneten, are efect maxim in apa cand este jucat din varful lansetei, cu miscari bruste si pauze scurte. Mai mult, cu acelasi tip de miscari, X-80 Trick Darter are o actiune si mai pronuntata pe laterale, iar zgomotul bilelelor interioare pun punctul pe "i".

Producatorul recomanda folosirea acestei naluci in ape cu vizibilitate mare, dar cu adancimi mici si medii, avand temperatura intre 3 si 18 grade Celsius.

X-80 Trick Darter nu beneficiaza de atatea combinatii de culori precum Vision Oneten, dar sunt cele de baza pentru orice rapitor autohton. Totul este pictat manual si totul este Made in Japan ca sa nu mai spunem de ambalaj, unul premium...

 

 

Caracteristici tehnice:

Lungime - 8 cm
Greutate - 10,5g
Tip - Suspending
Ancore - 2


Pentru achizitia Megabass X-80 Trick Darter va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI