Megabass Scream-X Double Prop – o naluca de factura oldies

Megabass Scream-X Double Prop – o naluca de factura oldies

 

Scream-X Double Prop pare o alta ciudatenie creata de Yuki Ito, creatorul Megabass, dar, daca o privesti cu atentie, iti dai seama ca are ceva din formele si ideile din perioada interbelica. Ca pe vremuri, corpul este realizat din lemn, are forma alungita si este o naluca destinata pescuitului de suprafata in apele dulci. 

Este un produs nou in arsenalul Megabass, realizat pe scheletul modelului Scream-X si este una dintre cele mai atractive naluci de suprafata, iar totul se datoreaza celor doua elice cu care naluca este dotata. Cele doua elice fac nu numai zgomot, dar si dizloca o cantitate mare de apa ceea ce face ca atractia asupra rapitorilor sa fie si mai accentuata. Specialistii, mai ales cei din America, considera ca acest tip de naluca este unica in acest moment la nivel mondial si pe de alta parte, ca este una dintre cele mai ingenioase naluci topwater scoase pe piata in ultimele decenii. 

 

 

 

Forma corpului alungita si putin curbata ajuta, in timpul recuperarii, la miscari clasice de tip walk the dog fiind perfecta pentru pescuitul stiucii. Avand o forma alungita, aerodinamica, dar si greutatea de 21 grame, naluca poate fi aruncata la distante mari cu multa precizie. Scream-X Double Prop este realizata doar in dimensiunea de 10,5 cm, in timpul recuperarii coboara pana la 10 centimetri, detaliile coloristice sunt impecabile, iar naluca este echipata cu doua ancore. Este o naluca realizata manual si este un produs 100% Made in Japan. 

 

 

Pentru achizitia Megabass Scream-X Double Prop va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI