Megabass Picus – fara griji printre pietre

Megabass Picus – fara griji printre pietre

 

Cand vorbim despre un crankbait japonez si mai ales, de unul de tip Megabass, lucrurile sunt clare. Stie sa faca de toate. Mai putin, omleta. Insa, modelul Picus este inca o realizare de luat in seama de catre cei ce au placerea sa pescuiasca cu echipament UL.

Inca de la inceput trebuie sa stiti ca Megabass a realizat Picus pentru pescarii de apa sarata si mai exact, pentru cei ce cauta rapitorii printre stanci sau prin zonele cu substrat pietros, unde isi face cu adevarat treaba. Si-si face treaba pentru faptul ca barbeta a fost conceputa special pentru a ocoli cu maiestrie obstacolele, dar si pentru a rezista cu brio impacturilor. In afara de forma barbetei, acesteia i s-a adaugat un fel de mica bara de protectie, care reduce la minim sansele unei agatari intre obstacole.

 

 

Picus este insa un crankbait ce poate fi folosit fara probleme si-n apele dulci, unde sigur se va descurca la o intalnire cu bibanul sau cleanul. Corpul are forma unei lacrimi, este compact si un pic aplatizat pe spate, ceea ce-l face stabil, stabilitate care se datoreaza si sistemului de echilibrare marca Megabass. De asemenea, faptul ca are o singura ancora, pe spate, naluca are sanse mult mai mici de agatare. 

 

 

Picus este un crankbait de tip slow sinking (scufundare lenta), este realizat doar in dimensiunea de 3,2 cm, cantareste 5 grame si, atentie, se scufunda pana la o adancime de 3 metri!!! Are ochi 3D, este echipat cu o ancora numarul 8 si este un produs Made in Japan.

 

 

Pentru achizitia Megabass Picus va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI