Megabass Magdraft Freestyle – un swimbait mare cu botul tare

Megabass Magdraft Freestyle – un swimbait mare cu botul tare

 

Acum ceva ani, aparitia modelului numit Magdraft a celor de la Megabass a fost un real succes mai ales printre pescarii americani. A fost considerat unul dintre cele mai reusite swimbaituri de pe piata, dar si unul dintre cele mai reusite din toate timpurile. Nu cu mult timp in urma, Megabass a facut o restilizare si asa a aparut Magdraft Freestyle, care aduce cate ceva in plus.

In primul rand, spre deosebire de precedenta versiune, Freestyle vine nearmat, astfel, lasa posibilitatea pescarului sa-l armeze dupa propria preferinta. Precedenta versiunea era armata cu o ancora, care in anumite situatii, precum pescuitul pe langa si sub diguri creea unele probleme. Noua versiune are multe alte optiuni de armare ceea ce il face versatil pentru diverse tehnici de pescuit.

 


Corpul lui Magdraft Freestyle este realizat tot dintr-un plastic de ultima generatie, mai dens decat precedentul, moale, elastic, dar si rezistent in acelasi timp. Corpul este realist, cu inotatoare dorsala si anala, cu operculi si ochi 3D impecabili. Botul este si el realizat cu un format mai aparte, avand o zona mai tare, care ajuta la fixarea mai buna a jigului. Coada este extrem de fina si are bataia perfecta la recuperarii cu viteza redusa.  

 

 

 


Este o naluca destinata in principal pescuitului pe ape reci, dar in cele din urma, poate fi pescuita fara probleme si-n restul anului, iar zona unde se descurca cel mai bine este in cea cu vegetatie deasa, armata cu carlig offset.
Magdraft Freestyle vine doar in varianta de 15,2 cm, poate fi armata cu carlige de 6/0 și 8/0, dar si cu ancore numarul 1 sau 2 si este vandut intr-un pachet cu 2 bucati. 

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI