Megabass I-Wing – un zburator pe apa

Megabass I-Wing – un zburator pe apa

 

Yuki Ito, o legenda a creatorilor de naluci la nivel mondial, a realizat o alta naluca cu totul deosebita, un alt produs nou in portofoliul Megabass, care va oferi noi senzatii pescarilor de rapitori.


Se numeste I-Wing 135 si este o naluca topwater destinata a atrage, in primul rand, pestii de dimensiuni mari, care sunt acum mai usor de prins cu acest model ce are cateva puncte de atractie de negasit la alte naluci. Arata ca o insecta uriasa, beneficiaza de un corp articulat, realizat cu un format aerodinamic si cu un aspect extrem de realist.

 

In interiorul corpului este incorporat un sistem de balans patentat Megabass si numit R.A.B. (Rudder Action Balancer System), care se activeaza in timp ce aripile incep sa bata (si se misca de parca naluca ar inota), punctul maxim fiind atunci cand naluca este recuperata la viteze mari si atunci ea practic leviteaza deasupra peliculei apei. In acest timp aripile bat puternic si emit zgomote puternice. La recuperari normale, fiecare atingere a nalucii cu apa creeaza lovituri puternice a bilelor de peretii interiori, zgomotele fiind auzite destul de departe. 

 

 

Aripile sunt realizate din duraluminiu, sunt extrem de usoare si flexibile, si care ajutate de corp ofera nalucii miscari dintre cele mai atragatoare. Sistemul R.A.B. ajuta naluca se se miste de pe o parte pe alta, iar coada are miscari laterale fine.  

 

 

Megabass I-Wing a fost construit doar in dimensiunea de 13,4 cm si cantareste 46 grame. Beneficiaza de doua ancore - pe fata numarul 1, iar pe spate numarul 2 si a fost realizat in 14 combinatii de culori. Interesant este si faptul ca Megabass ofera aripi celor care vor sa le schimbe fie ca s-au rupt, fie ca vor alte culori, aripi care se schimba foarte usor.

 



Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI