Megabass Big M7.5 – un crankbait de adancime de locul 1

Megabass Big M7.5 – un crankbait de adancime de locul 1

 

An de an, japonezii implementeaza noi idei si aduc la suprafata naluci care de care mai interesante. Iar printre firmele inovatoare in domeniu se numara, normal, si Megabass, care in ultima perioada a lansat noi naluci printre care si Big M7.5, un crankbait pe care multi il considera cam cel mai bun in domeniu. Cel putin in acest moment.

Big M7.5 a fost construit pe scheletul Big M4.0, dar a fost dezvoltat pe parcursul mai multor ani si asa a aparut Big M7.5, care ofera in continuare o foarte mica rezistenta a nalucii in timpul recuperarii si o foarte buna stabilitate. Insa, datorita unei noi proiectari a barbetei, noul model este calculat sa coboare pana la 7,5 metri, adancime la care nu coboara nici un model de tip floating. 

 

 

Acesta noua naluca Megabass beneficiaza de un sistem de echilibrare format din, atentie, 3 bile de tungsten, care ofera lansari la distante mari, dar si o mare stabilitate indiferent de conditiile de vant. Tehnologia hidrodinamica aplicata de Megabass acestei naluci a facut ca ea sa opuna in timpul recuperarii o foarte mica rezistenta si sa nu-si piarda din modul in care actioneaza sub pelicula apei, cu batai fine pe laterale ce declanseaza flash-uri, care constiuie un alt punct de atractie pentru rapitori. 

 

 

Big M7.5 este considerat crankbaitul de adancime ce beneficiaza de cea mai moderna tehnologie si care este perfect din toate punctele de vedere. Pe langa calitatile legate de actiune si castabilitate, naluca este atractiva si din punct de vedere vizual. Fiind un produs Made in Japan, designul este impecabil, de asemenea, tehnica de vopsire, iar ochii, cu adevarat 3D, finiseaza un produs de calitate premium.
Aceasta naluca este de tip floating, are lungime de 114 mm, cantareste 60 grame, este armata cu doua ancore numarul 1 si este realizata intr-o multitudine de combinatii de culori valabile pentru diferite situatii. 

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI