Lake Fork LIVE Magic Shad – pentru stiucile capitale

Lake Fork LIVE Magic Shad – pentru stiucile capitale

 

A inceput sezonul la stiuca si printre nalucile soft pe care le puteti folosi cu incredere se numara si Live Magic Shad, un produs realizat de catre americanii de la Lake Fork. Modelul de 14 cm este unul dedicat stiucilor de mari dimensiuni, fiind un swimbait care in apa are miscarea unui peste pus pe fuga. Designul este o marca inregistrata Lake Fork, iar constructia este formata din patru segmente realizate dintr-un plastic extrem de moale.

 

 


Acest tip de design este considerat printre cele mai inovatoare in domeniu. Coada splitata ofera o vibratie puternica in timpul recuperarii, iar restul corpului se bazeaza pe o constructie articulata, care este asa de bine realizata, incat miscarile naturale in apa sunt irezistibile pentru rapitori. Astfel, denumirea nalucii nu este intamplatoare.

 


Live Magic Shad este impregnat cu saruri si aroma de usturoi care, conform celor de la Lake Fork, face ca pestii sa tina naluca in gura pentru o perioada mai lunga de timp si da astfel posibilitatea pescarului sa aiba mai multe sanse de a intepa in timp util.
Lake Fork Live Magic Shad este o naluca soft ce poate fi pescuita foarte usor indiferent de modul in care ea este armata. Fie ca o armati cu un jig offset (cu sau fara greutate) sau ca apelati la monturile Texas, Carolina, Drop Shot, Wacky ori, pur si simplu, cu un jig normal, naluca va avea acelasi efect irezistibil.

 


Lake Fork a realizat Live Magic Shad in patru dimensiuni - 9, 11.43, 14 si 20 cm, fiecare in multe combinatii de culori. Dintre aceste patru modele cea mai populara pare a fi cea de 14 cm, destinata pentru teritoriul american pescuitului la bass, dar care in Romania este perfecta pentru stiucile de mari dimensiuni.

Varianta de 14 cm cantareste 21 de grame, vine intr-un pachet cu trei bucati si este un produs Made in U.S.A.

 

 

Pentru achizitia Lake Fork Live Magic Shad va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Lake Fork AICI