Keitech Tee-Bone  - un spinnerbait de clasa superioara

Keitech Tee-Bone - un spinnerbait de clasa superioara

 

Firma japoneza Keitech nu produce doar naluci soft de calitate, ci mai nou si spinnerbait-uri, care rivalizeaza cu produsele de top la nivel mondial. O creatie 2020 este Tee-Bone, un spinnerbait construit numai din materiale de cea mai buna calitate cu ceva proprietati care ofera pescarului un atuu in lupta cu rapitorii.

Acest nou model vine in doua variante, Tandem Willow si Double Willow, ambele cu doua variante de greutati. Tandem Willow are doua palete, una de tip colorado alta de tip salcie, iar Double Willow are doua palete tip salcie de marimi diferite. Mai mult, exista lame de culori diferite - argintiu, auriu, cupru si arama. In rest, beneficiaza de acelasi corp, unde capul jigului are o forma neobisnuita pentru astfel de naluca, forma care ajuta naluca sa evite obstacolele din apa. 

 

 

Legat de zona celor doua lame, Keitech a creat niste margele ceva mai speciale, patent propriu (Cone Head Weed Guard), care sunt atasate la lama din fata, pentru a preveni blocarea rotatiei lamei in timpul recuperarii atat in apa curata, cat si in zona cu vegetatie. Intreg sistemul de prindere a lamelor a fost conceput ca, la prima tura de manivela, lamele sa se activeze si sa aiba o rotatie perfecta la orice viteza de recuperare.

 

 

 

 

Constructia spinnerbait-ului se bazeaza pe tot ce poate avea mai bun o naluca de gen, sarma solida, vartj cu rulmenti, design aerodinamic, inclusiv un sistem de echilibru, care mentine naluca pe linia orizontala si care taie apa cu o rezistenta minima. De asemenea, skirtul este realizat dintr-un silicon tratat si impregnat cu o solutie care sa nu retina apa, iar carligul nalucii este oferit de catre o alta companie japoneza de clasa, Decoy. Ambele variante ale nalucii Tee-Bone sunt oferite in doua gramaje diferite - 10,6 si 14,1 grame, naluca destinata, in primul rand, pescuitului la stiuca, dar si exemplarelor mari de biban.  

 

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Keitech AICI